Varnsdorf – Líšeň: ισοπαλία

GRbookmaker
27 Μαρτίου, 2024
124 Προβολές

Η συμβουλή μας: Varnsdorf – Líšeň: ισοπαλία

27.03.2024 15:00

Η πασχαλινή 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος FORTUNA:NATIONAL LEAGUE εκτείνεται σε πέντε ημέρες και ξεκινά την “άσχημη” Τετάρτη στο Šluknovský výběžek, όπου θα αγωνιστεί η Líšeň.

Η Μαρβάνι κέρδισε δύο παιχνίδια χωρίς να δεχτεί γκολ (Πρίμπραμ 1:0, Οπάβα 3:0) πριν από την εθνική διακοπή και πλέον βρίσκεται από την 4η έως την 7η θέση στον όμιλο των ομάδων με τους ίδιους βαθμούς. Η Βάρνσντορφ βελτιώθηκε επίσης πριν από τη διακοπή στο πρωτάθλημα, χάρη στη νίκη στη Σπάρτα Β’ και τις ταλαντεύσεις των Ζίτσκοφ και Προστεγιόφ ανέβηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σε κάθε περίπτωση, η Σλόβαν πρέπει να συνεχίσει να μαζεύει βαθμούς, ειδικά στο γήπεδό της, όπου μετράει κάτω του μετρίου ρεκόρ 2-6-2. Η Βάρνσντορφ είναι παραγωγική στην έδρα της (19 γκολ), αλλά δέχεται και πολλά (19). Τώρα θα κατακτήσει μία από τις πιο ισχυρές άμυνες της διοργάνωσης, αλλά παραδόξως η Λίζεν δεν σκοράρει στα εκτός έδρας ματς με ομάδες που προσπαθούν να σωθούν (Ζίζκοφ 1:3, Προστεγιόφ 2:4).

Τι να στοιχηματίσετε:

Η πρόβλεψη της ισοπαλίας είναι δύσκολη, αλλά είναι το πιο συνηθισμένο αποτέλεσμα στα εντός έδρας παιχνίδια της Βάρνσντορφ και ισχύει και για τα μεταξύ τους παιχνίδια, έχει συμβεί τέσσερις φορές σε εννέα.

Εμπιστοσύνη:

5/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

IVIBETΣτοιχηματίστε στην Ivibet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!!
Συγγραφέας GRbookmaker