Σιάτλ-Μπάφαλο: 2

GRbookmaker
19 Μαρτίου, 2024
174 Προβολές

Η επιλογή μας: Seattle- Buffalo: 2

18.3.2024

Το Μπάφαλο έχει ξαναμπεί με νύχια και με δόντια στη διεκδίκηση των πλέι οφ χάρη σε μια πολύ καλή φόρμα. Η τελευταία τους ήττα, 1:4 από τον άμεσο ανταγωνιστή Ντιτρόιτ, τους πλήγωσε ξανά, αλλά είναι ακόμα playable. Οι Sabres βρίσκονται πλέον πέντε βαθμούς πίσω από τους Red Wings. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε ένα εκτός έδρας ταξίδι που μπορεί κάλλιστα να είναι ο καθοριστικός παράγοντας. Για αρχή, αντιμετωπίζει μια ομάδα που μάλλον έχει ήδη βγει από το παιχνίδι στη Δύση- το Σιάτλ, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται 11 βαθμούς πίσω.

Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες 10 ημέρες, οι Sabres ήταν καλύτεροι σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού. Σουτ, αναμενόμενα γκολ, επικίνδυνα σουτ ή ακόμα και σουτ με παίκτη λιγότερο, όπου οι Sabres έχουν ποσοστό επιτυχίας 92% στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Το Σιάτλ είναι προς το παρόν πολύ κακό μπροστά. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν κατά μέσο όρο 24 σουτ, ποσοστό επιτυχίας στα σουτ μόλις 6 τοις εκατό και ποσοστό επικίνδυνων σουτ τραγικό 38 τοις εκατό. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι “Κράκενς” έχουν πετύχει μόλις έξι γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, τα τέσσερα από αυτά στα δίχτυα του Βέγκας.

Τι να στοιχηματίσετε: Οι Sabres έρχονται αποφασισμένοι, με τη φλόγα να τρεμοπαίζει ακόμα ότι μπορούν και πρέπει να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ. Είναι σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή.

Trust: 7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

BETWINNERΣτοιχηματίστε στην Betwinner με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker