Ρόμα – Σασουόλο: Dybala σκοράρει

GRbookmaker
17 Μαρτίου, 2024
173 Προβολές

Ρόμα – Σασουόλο: Π. Ντιμπάλα σκοράρει

17.03.2024 18:00

Η Ρόμα δεν το βάζει κάτω με τον νέο προπονητή της Ντανιέλε Ντε Ρόσι, κάτι που απέδειξε στο τελευταίο της παιχνίδι πρωταθλήματος, όταν ισοφάρισε στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης (2:2) στη Φιορεντίνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ελπίζουν σε ένα ανάλογο αποτέλεσμα, όπου ο κόουτς Μπαλαρντίνι κατάφερε να ξυπνήσει απρόσμενα τη Σασουόλο, όταν τα παιδιά του νίκησαν εντός έδρας τη Φροζινόνε (1:0) στον τελευταίο γύρο και τσίμπησαν τις ελπίδες τους για σωτηρία.

Επιστρέφει στην έδρα της η AS Roma, όπου τελευταία νίκησε με 4-0 την Μπράιτον και πριν από αυτό πέτυχε τρία γκολ κόντρα στην Τορίνο (3-2). Την τελευταία φορά μείωσε τη διαφορά από την τέταρτη θέση στους τρεις βαθμούς και οι πιθανότητες επιστροφής στο Τσάμπιονς Λιγκ, ακόμη και με δεδομένη την εξαιρετική της φόρμα, έχουν αυξηθεί σημαντικά. Ειδικά ο Πάουλο Ντιμπάλα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, σημειώνοντας τέσσερα γκολ στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του και είναι ο πρώτος σκόρερ της AS Roma με 12 γκολ συνολικά.

Η Σασουόλο κέρδισε για πρώτη φορά μετά από οκτώ αγωνιστικές (0-1-7) και εξακολουθεί να έχει μπροστά της μεγάλη μάχη για την παραμονή. Όμως η νίκη επί ενός αντιπάλου στη μάχη για τη σωτηρία μπορεί να αποτελέσει την απαραίτητη ώθηση μετά τις δύσκολες στιγμές (τραυματισμός Μπεράρντι, αποπομπή προπονητή) που έχουν συμβεί στη Σασουόλο τις τελευταίες εβδομάδες.

Τι να στοιχηματίσετε:

Οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει τα πέντε από τα έξι ματς επί εδάφους ομάδων που διεκδικούν ευρωπαϊκά κύπελλα, και στις τέσσερις περιπτώσεις με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά. Ένα από αυτά θα σκοράρει αυτή τη φορά ο αφηνιασμένος Ντιμπάλα, ο οποίος έχει σκοράρει και στα δύο παιχνίδια με τη Σασουόλο από την άφιξή του στη Ρώμη, στα οποία έχει επέμβει.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

IVIBETΣτοιχηματίστε στην Ivibet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!!
Συγγραφέας GRbookmaker