Σαν Χοσέ: χάντικαπ +2

GRbookmaker
14 Μαρτίου, 2024
173 Προβολές

Σαν Χοσέ: χάντικαπ +2

15.03.2024 00:07

Το Σαν Χοσέ είναι η επιτομή της μιζέριας φέτος, με μόλις 39 βαθμούς είναι αυτή τη στιγμή η χειρότερη ομάδα στο NHL. Όμως κάθε τόσο καταφέρνει να παίρνει ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα γιατί απλά ο αντίπαλος τους υποτιμά. Την τελευταία φορά έχασε στη Φιλαδέλφεια με μόλις ένα γκολ 2:3, ενώ πριν από αυτό είχε κερδίσει στην Οτάβα με 2:1. Απόψε, αντιμετωπίζουν μια ομάδα που βρίσκεται σε σύγχυση.

Εν τω μεταξύ, ο αρχηγός Σίντνεϊ Κρόσμπι δυσκολεύεται να αποδεχτεί ότι η ομάδα αντάλλαξε τον γηπεδούχο εξτρέμ και καλό του φίλο Τζέικ Γκουέντσελ στην πρόσφατη προθεσμία ανταλλαγών. Στα 18 χρόνια της καριέρας του στο NHL, είχε συνηθίσει τους Πένγκουινς να κάνουν βήματα προς τα πλέι οφ, να προχωρούν μπροστά, να έχουν νοοτροπία νικητή. Φέτος, για πρώτη φορά, πούλησαν και για ένα είδωλο του συλλόγου, είναι κάτι που δεν έχει συμβιβαστεί. Ούτε και η υπόλοιπη ομάδα, η οποία τον αντικατοπτρίζει στον καθρέφτη. Το Πίτσμπουργκ έχει χάσει τα 4 τελευταία παιχνίδια του με συνολικό σκορ 2-17. Πρόκειται για μια εξωπραγματική και θλιβερή υπόθεση.

Αλήθεια, μπορεί να πιάσει μια ομάδα όπως το Σαν Χοσέ. Αλλά οι Σαρκς έχουν μερικά πράγματα που το κάνουν πιο προβληματικό. Πρώτον, έχουν ένα power play σε πλήρη εξέλιξη. Έχουν μετατρέψει επτά από τις επτά ευκαιρίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους. Έχουν επίσης ένα ποσοστό επιτυχίας στα σουτ 12 τοις εκατό, το πέμπτο καλύτερο για τον μήνα Μάρτιο. Το Πίτσμπουργκ είναι τελευταίο με 3,5 τοις εκατό.

Τι να στοιχηματίσετε:

Δεν λέμε ότι οι Sharks πρέπει να κερδίσουν, αν και ακόμα και αυτό είναι αρκετά ρεαλιστικό στην κατάσταση του Πίτσμπουργκ. Αλλά δεν θα είναι και πολύ καλή η βόλτα για τους γηπεδούχους απόψε, οπότε το Σαν Χοσέ μπορεί να πάρει ένα αποτέλεσμα που δεν θα είναι ντροπή. Το χάντικαπ δύο γκολ συν είναι ασφαλές και εξακολουθεί να βρίσκεται σε καλό ποσοστό.

Αυτοπεποίθηση: Η εμπιστοσύνη είναι η καλύτερη επιλογή: 7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

BETWINNERΣτοιχηματίστε στην Betwinner με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker