Errani S. – Wang Yaf.: 2

GRbookmaker
13 Μαρτίου, 2024
23 Προβολές

Η συμβουλή μας: Errani S. – Wang Yaf.: 2

13.03.2024 16:15

Στο τουρνουά WTA 125, που είναι το αντίστοιχο του Challengers των ανδρών, στο Τσάρλεστον των ΗΠΑ, θα διεξαχθεί στα ημιτελικά ο αγώνας ανάμεσα στην τριανταεξάχρονη Σάρα Εράνι από την Ιταλία και την κατά επτά χρόνια νεότερη από την Κίνα Για-φάν Γουάνγκ. Η τελευταία είναι το φαβορί.

Η Errani εξακολουθεί να προσπαθεί να καταπολεμήσει τη φθορά του χρόνου και με περισσότερη ή λιγότερη επιτυχία εξακολουθεί να κατέχει περίπου την 100ή θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Παρόλο που είχε και κάποιες ατυχίες. Τη φετινή σεζόν, ωστόσο, δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά. Έχει ήδη τερματίσει στα προκριματικά στα περισσότερα τουρνουά και μόνο στο Cluj κατάφερε να κερδίσει έναν αγώνα στο υψηλότερο circuit στο κυρίως τουρνουά. Τελικά έγιναν δύο και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, όπου δέχτηκε ένα μπαστούνι από την Karolina Pliskova.

Στον αντίποδα, η Ja-fan Wang έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο του Australian Open, κάτι που αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη, όπως και το γεγονός ότι κάθε άλλο παρά αναμενόταν να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά στο τουρνουά WTA στο Hua Hin. Στη συνέχεια, έφτασε μέχρι τα προημιτελικά σε μια άλλη διοργάνωση WTA στο Όστιν στις αρχές Μαρτίου.

Τι να στοιχηματίσετε:

Αν πάμε καθαρά με βάση τα στατιστικά στοιχεία, τότε ο Γουάνγκ από την Κίνα είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Έχει καταφέρει να πάρει αρκετές νίκες στο κορυφαίο circuit, ενώ η Errani έχει τερματίσει στη συντριπτική της πλειοψηφία στα προκριματικά ή στους πρώτους γύρους. Όσο μεγαλώνει, μέρος της ποιότητάς της φεύγει από το παιχνίδι, κάτι που θα φανεί στη σύγκρουσή της με τη Γουάνγκ.

Εμπιστοσύνη:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

20BETΣτοιχηματίστε στην 20bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker