Λέτσε – Ελλάς Βερόνα: 1

GRbookmaker
10 Μαρτίου, 2024
264 Προβολές

Η συμβουλή μας: Λέτσε – Ελλάς Βερόνα: 1

10.03.2024 12:30

Η ισοπαλία 1-1 στη Φροζινόνε έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγώνων της Λέτσε και ξεκινά αυτή τη αγωνιστική στη 13η θέση, αλλά με μόλις δύο βαθμούς διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Βερόνα, η οποία ταξιδεύει νότια για άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι, βγήκε από αυτήν την τελευταία αγωνιστική μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Σασουόλο.

Η Λέτσε επιστρέφει στην έδρα της, όπου έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις φέτος. Το ρεκόρ της έχει χαλάσει λίγο από τα πρόσφατα παιχνίδια με ισχυρές ομάδες, με τους γηπεδούχους να αντιμετωπίζουν εδώ διαδοχικά τις Γιουβέντους, Φιορεντίνα και Ίντερ, από τις οποίες δέχτηκαν συνολικά εννέα γκολ. Παρόλα αυτά, κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς κερδίζοντας τη Φιορεντίνα (2-1).

Δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για την απόδοση της Βερόνα στο γήπεδο των αντιπάλων της. Αν και οι φιλοξενούμενοι δεν είναι μία από τις δύο ομάδες που δεν έχουν κερδίσει ούτε μία φορά φέτος εκτός έδρας, το κατάφεραν την τελευταία φορά στον πρώτο εκτός έδρας γύρο και στις 13 επόμενες εξόδους τους έχουν σκοράρει μόλις τρεις φορές (0-3-10). Μόνο η Σαλερνιτάνα (οκτώ) έχει σκοράρει λιγότερα από τα εννέα εκτός έδρας γκολ που έχει πετύχει τότε.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Λέτσε μπορεί να τα πάει καλά στην έδρα της, κάτι που επιβεβαιώνεται από φαβορί όπως η Λάτσιο (2:1), η Φιορεντίνα (2:1), η Μπολόνια (1:1) και η Μίλαν (2:2).

Εμπιστοσύνη:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

RABONAΣτοιχηματίστε στην Rabona με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker