České Budějovice – Kladno: České Budějovice/- 6.5

GRbookmaker
29 Φεβρουαρίου, 2024
27 Προβολές

České Budějovice – Kladno: České Budějovice/- 6.5

01.03.2024 17:30

Η γηπεδούχος Μότορ βρίσκεται και πάλι σε απόσταση αναπνοής από την απευθείας συμμετοχή στα προημιτελικά των πλέι οφ. Βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πίσω από την τέταρτη θέση της Κομέτα. Μετά τη νίκη με 3:0 στο Κάρλοβι Βάρι, οι Νοτιομοδίτες επικράτησαν εντός έδρας με 5:2 της τρίτης Τρίνετς. Η Budějovice πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη μονομαχία με την Ocelar, η οποία οδήγησε σε προβάδισμα 4:0 μετά τη δεύτερη περίοδο και σε ένα πανάξιο και σημαντικό τρίποντο. Στις δύο νίκες συνέβαλε σημαντικά ο Jan Strmen, ο οποίος αντικατέστησε τον αβέβαιο Dominik Hrachovina στις προηγούμενες μονομαχίες. Σε φόρμα μπήκε και ο Jan Ordoš, που αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, σκοράροντας τέσσερις φορές στις δύο τελευταίες μονομαχίες.

Οι φιλοξενούμενοι από το Κλάντνο, μετά την εντός έδρας ήττα με 0:5 από τη Μλάντα Μπόλεσλαβ που τους καταδίκασε οριστικά σε τρίτο σερί μπαράζ, κέρδισαν εκπληκτικά τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Αρχικά, οι ιππότες επικράτησαν με 5:2 της Trinec και στη συνέχεια με 2:0 της Litvínov στον τελευταίο γύρο. Το πρώτο καθαρό φύλλο κράτησε ο Μάρεκς Μίτενς, ο οποίος πραγματοποίησε 35 επιτυχημένες αποκρούσεις απέναντι στη Βέρβα. Ο Jiří Ticháček συνεχίζει να είναι η πιο σημαντική φιγούρα της ομάδας. Ο 21χρονος αμυντικός ήταν επιτυχημένος και στις δύο προαναφερθείσες νίκες και απέχει μόλις τρεις βαθμούς από το να ισοφαρίσει το ιστορικό ρεκόρ του Martin Hamrlik.

Τι να στοιχηματίσετε:

Αν η Μότορ θέλει να σκέφτεται να τερματίσει στην πρώτη τετράδα, πρέπει οπωσδήποτε να πάρει τρεις βαθμούς κόντρα στην Κλάντνο. Και οι δύο ομάδες έχουν πετύχει μόλις δύο γκολ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, οπότε θα προσθέσουμε στη νίκη των γηπεδούχων τον μικρότερο αριθμό τερμάτων.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

20BETΣτοιχηματίστε στην 20bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker