Ostapenko J. – Kalinskaya A.: 1

GRbookmaker
21 Φεβρουαρίου, 2024
21 Προβολές

Η συμβουλή μας: Ostapenko J. – Kalinskaya A.: 1

21.02.2024 10:15

Πριν από τη φετινή σεζόν, λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν ότι μία από τις καλύτερες τενίστριες θα ήταν η Λετονή Jelena Ostapenko. Και πράγματι, η 26χρονη έχει ήδη ξεφύγει στην ένατη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας κερδίσει 16 από τους 19 αγώνες που έδωσε και πανηγυρίσει τίτλους στην Αδελαΐδα και το Λιντς. Αυτό που είναι τέτοιο στολίδι, λοιπόν, είναι ότι και οι τρεις ήττες της έχουν έρθει σε αγώνες απέναντι στη Victoria Azarenka, η οποία έχει γίνει κάτι σαν νέμεση μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν.

Η Ostapenko κατάφερε να νικήσει τις Si-Ju Wang και Lulu Sun στο τρέχον 1000άρι του Ντουμπάι, περνώντας στον όγδοο γύρο μετά από μια ομαλή νίκη με 6-4, 6-3. Στον επόμενο γύρο, μπορεί να αντιμετωπίσει την Anna Kalinskaya, νούμερο 40 στον κόσμο, η οποία θα επιδιώξει να πάρει εκδίκηση για την περσινή της ήττα στην Αδελαΐδα.

Η Καλίνσκα μπορεί να έλαμψε φέτος με την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Australian Open, αλλά κατά τα άλλα περιμένει ένα ακόμη σημαντικό αποτέλεσμα. Την περασμένη εβδομάδα αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από την Karolina Pliskova και από το Σαββατοκύριακο παίζει στο Ντουμπάι, όπου έπρεπε να προκριθεί. Έτσι, της απομένουν τέσσερις αγώνες στα πόδια της.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Οσταπένκο βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και αυτή τη στιγμή είναι η πέμπτη καλύτερη παίκτρια της σεζόν σύμφωνα με την κατάταξη της WTA Race. Θα επιβεβαιώσει τη φόρμα της απέναντι στην Καλίνσκαγια και θα προκριθεί στα προημιτελικά.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker