Vekic D. – Sabalenka A.: Sabalenka A. -5,5 πολύτιμοι λίθοι

GRbookmaker
20 Φεβρουαρίου, 2024
127 Προβολές

Η συμβουλή μας: Vekic D. – Sabalenka A.: Sabalenka A. -5,5 πολύτιμοι λίθοι

20.02.2024 09:15

Η Αρίνα Σαμπαλένκα επιστρέφει στα γήπεδα για πρώτη φορά μετά το Australian Open, όπου πριν από λίγες εβδομάδες κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο Grand Slam της καριέρας της. Ουσιαστικά έφτασε με σφοδρότητα στον τίτλο, κερδίζοντας και τους επτά αγώνες της χωρίς να χάσει σετ.

Για την επιστροφή της επέλεξε το τουρνουά του Ντουμπάι, όπου το καλύτερο αποτέλεσμα που έχει πετύχει μέχρι στιγμής είναι τρεις φορές να φτάσει στα προημιτελικά. Φέτος θα ήθελε να το σπάσει αυτό και ο εναρκτήριος αγώνας της θα της προσφέρει μια σχετικά εύκολη αντίπαλο, την Κροάτισσα Ντόνα Βέκιτς, την οποία έχει κερδίσει πέντε φορές.

Η 27χρονη Vekic άνοιξε το τουρνουά στο Ντουμπάι στον πρώτο γύρο (στον οποίο η Sabalenka είχε bye), κερδίζοντας την Xin-Yu Wang από την Κίνα σε δύο σετ. Ωστόσο, πρόκειται για αντίπαλο ελαφρώς διαφορετικού επιπέδου από το νούμερο δύο στον κόσμο και πρωταθλήτρια Grand Slam Sabalenka.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Sabalenka είναι το ξεκάθαρο φαβορί σε αυτόν τον αγώνα. Πέρυσι κέρδισε την Κροάτισσα σε δύο σετ στο τσιμεντένιο γήπεδο της Μελβούρνης με 6:3, 6:2. Θα βασιστεί σε αυτό το αποτέλεσμα στο Ντουμπάι και θα κερδίσει με τουλάχιστον έξι games.

Εμπιστοσύνη:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

IVIBETΣτοιχηματίστε στην Ivibet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!!
Συγγραφέας GRbookmaker