Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας: 1

GRbookmaker
19 Φεβρουαρίου, 2024
260 Προβολές

Η συμβουλή μας: Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας: 1

19.02.2024 21:00

Ούτε η καλά οργανωμένη αμυντική λειτουργία δεν κράτησε την Έβερτον από την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι (0:2) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής, η οποία ήταν το έβδομο παιχνίδι πρωταθλήματος χωρίς νίκη (0-3-4). Η Έβερτον παραμένει έναν βαθμό πίσω για τη σωτηρία, ενώ πέντε βαθμούς πάνω της βρίσκεται η επόμενη αντίπαλός της Κρίσταλ Πάλας, η οποία έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια της με συνολικό σκορ 2:7.

Ο Σον Ντάιτς επαίνεσε τους παίκτες του για την αμυντική τους λειτουργία, αλλά τους ζήτησε να πάρουν παράδειγμα από τον Έρλινγκ Χάαλαντ, καθώς για άλλη μια φορά οι “Τόφις” δεν έδειξαν πολλά με την μπάλα στο χορτάρι. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, πάντως, καθώς η Έβερτον δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος, επίδοση που δεν έχει ξεπεράσει καμία άλλη ομάδα στην PL.

Ο θρυλικός Ρόι Χότζον χαρακτήρισε την τρέχουσα ταλαιπωρία του στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας ως την πιο δύσκολη περίοδο της καριέρας του, αλλά η ομάδα του Λονδίνου δεν εγκαταλείπει τη μάχη για τη σωτηρία. Ούτε θα έπρεπε να το κάνουν, αφού απομένουν ακόμα πέντε βαθμοί προβάδισμα. Όσον αφορά τα δέκα τελευταία παιχνίδια, πάντως, η Πάλας είναι η δεύτερη χειρότερη στην κατηγορία (2-2-6 πριν από την έναρξη του γύρου), ενώ έχει δεχτεί τα δεύτερα περισσότερα γκολ (24).

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Έβερτον θα επιδείξει και πάλι καλή αμυντική λειτουργία, η οποία την προηγούμενη φορά επέτρεψε στην ισχυρή Μάντσεστερ Σίτι το πρώτο της σουτ στον στόχο στο 71ο λεπτό, και αυτή τη φορά θα προσθέσει γκολ απέναντι σε μια αντίπαλο που δυσκολεύεται. Η Έβερτον έχει σκοράρει στην έδρα της τουλάχιστον δύο φορές στις τρεις από τις πέντε τελευταίες εμφανίσεις της (Τότεναμ, Τσέλσι, Νιούκαστλ) και θα το κάνει και πάλι απέναντι σε μη πειστικές αντίπαλες άμυνες.

Trust:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

RABONAΣτοιχηματίστε στην Rabona με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker