Αριζόνα – Καρολίνα: 2

GRbookmaker
17 Φεβρουαρίου, 2024
175 Προβολές

Η επιλογή μας: Αριζόνα – Καρολίνα: 2

17.02.2024 03:07

Η Αριζόνα χάνει έδαφος. Οι Coyotes έχουν δείξει με τις φετινές τους εμφανίσεις ότι θέλουν να μπουν στα πλέι οφ, αλλά οι προσπάθειες αυτές έχουν δεχτεί πλήγμα τις τελευταίες εβδομάδες. Η ομάδα μετράει επτά σερί ήττες και έχει πέσει στη 13η θέση του πίνακα της Δυτικής Περιφέρειας, δέκα βαθμούς πίσω από την πρώτη οκτάδα.

Με αυτό το όχι και τόσο καλό κλίμα, η Αριζόνα θα υποδεχθεί την Καρολίνα, η οποία έχει κερδίσει τα πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια της και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας. Οι Hurricanes κατάφεραν επίσης να κερδίσουν την Αριζόνα κατά τη διάρκεια αυτής της επιτυχημένης σεζόν, με 3-1 στα τέλη Ιανουαρίου.

Γιατί η Αριζόνα σταμάτησε να τα πηγαίνει καλά; Ο εκτός φόρμας τερματοφύλακας Κόνορ Ίνγκραμ, ο οποίος ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην άνοδο αυτής της νεαρής και αρπακτικής ομάδας. Και απέναντι σε μια επιθετικά προικισμένη Καρολίνα, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον Ίνγκραμ, ή ακόμα και ενδεχομένως για τον Βεϊμέλκα, ο οποίος δεν είναι πολύ αξιόπιστος το τελευταίο διάστημα.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Αριζόνα είναι εκτός φόρμας και θα πρέπει να παίξει μερικά παιχνίδια με πιο αδύναμους αντιπάλους για να ανακτήσει λίγη αυτοπεποίθηση. Η Καρολίνα σίγουρα δεν είναι πιο αδύναμος αντίπαλος και αυτό θα φανεί στον πάγο.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

1XBETΣτοιχηματίστε στην 1xbet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker