Ml. Boleslav – Litvínov: 2

GRbookmaker
16 Φεβρουαρίου, 2024
25 Προβολές

Η συμβουλή μας: Ml. Boleslav – Litvínov: 2

16.02.2024 17:30

Η Βίτκοβιτσε επέστρεψε στην έδρα της μετά από τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα. Στο Κλάντνο πέτυχε τις υποχρεωτικές νίκες, αλλά έπεσε όπως αναμενόταν από την πρωτοπόρο Παρντούμπιτσε.

Ml. Boleslav – Litvínov: 2. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν την Τετάρτη την κρίσιμη μάχη στο Vary (1:4), οπότε η ήττα σημαίνει ότι η διοργάνωση πιθανότατα τελειώνει για την Boleslav μετά την κανονική περίοδο. Είναι ήδη 11 βαθμούς πίσω από τη 12η Πίλσεν, που είναι πολλοί. Το προβάδισμα έναντι της απελπισμένης Κλάντνο φαίνεται επίσης να είναι αρκετό. Η διοίκηση των γηπεδούχων μπορεί να αρχίσει να δουλεύει για την επόμενη σεζόν και να επιστρατεύσει τους νεότερους παίκτες στους οποίους μπορεί να δοθεί περισσότερος χώρος στις επερχόμενες μονομαχίες. Το όριο της ομάδας είναι το κακό φινάλε σε όλη τη σεζόν, αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει ούτε δύο γκολ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Όπως και να έχει, ούτε η φόρμα της Λιτβίνιοφ είναι ιδανική, αλλά η ομάδα συνεχίζει να παλεύει για την καλύτερη δυνατή θέση στα πλέι οφ. Την Τετάρτη, οι “χημικοί” κατάφεραν να αποσπάσουν έναν βαθμό από ένα παιχνίδι στο οποίο βρίσκονταν ήδη πίσω στο σκορ με 1:5, δείχνοντας σπουδαία χαρίσματα που θα μπορούσαν να τους δώσουν το έναυσμα. Ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει δύο φορές φέτος την Μπόλεσλαβ με μεγαλύτερη διαφορά και η αλήθεια είναι ότι ήταν στην έδρα της. Στο Μπόλεσλαβ, από την άλλη, οι παγοδρόμοι κυριάρχησαν. Η διαφορά παραγωγικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι δραματική, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν 50 γκολ περισσότερα από τους γηπεδούχους.

Τι να στοιχηματίσετε:

Αξίζει η νίκη της Λιτβίνοφ, δεδομένης της διαφορετικής βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων. Το στοιχείο του κινήτρου παίζει επίσης στα χέρια των φιλοξενούμενων. Εκτός από τη δυάδα, θα μπορούσε να δοκιμαστεί και η διπλή νίκη του Litvínov, ή ίσως ένας πόντος του Nicolas Hlava.

Εμπιστοσύνη:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

WAZAMBAΣτοιχηματίστε στην Wazamba με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker