1. FC Köln – RB Leipzig: 2

GRbookmaker
15 Μαρτίου, 2024
25 Προβολές

Η συμβουλή μας: 1. FC Köln – RB Leipzig: 2

15.03.2024 20:30

Η 1. FC Köln και η RB Leipzig έχουν διαφορετικές φιλοδοξίες ενόψει των τελευταίων εννέα αγωνιστικών της Bundesliga. Αν η ομάδα από τη Ρηνανία παλεύει για την παραμονή της στη γερμανική ελίτ, η αντίπαλος θέλει να προκριθεί στο Champions League.

Οι “τράγοι” απέτυχαν δύο φορές να κρατήσουν το προβάδισμα επί της Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ στο περιφερειακό ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας και αναγκάστηκαν να συμβιβαστούν με τον βαθμό μετά από ισοπαλία 3-3, διευρύνοντας το σερί χωρίς νίκη σε πέντε αγώνες (0-3-2), αλλά παρόλα αυτά διατηρήθηκαν στη θέση παζάρι. Η 1η ΦΚ Κολωνία κατέγραψε και τις δύο προαναφερθείσες ήττες στην έδρα της και μπροστά στον ίδιο της τον κόσμο πρέπει να δουλέψει σκληρά, όντας πλέον η δεύτερη χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης (9).

Η Λειψία, αφού τερμάτισε τελευταία στην Ευρώπη, νίκησε εύκολα την Ντάρμσταντ (2-0) και συνεχίζει να βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την τέταρτη Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία με βάση τους σημερινούς συσχετισμούς δυνάμεων θα είναι η τελευταία που θα προκριθεί στη διοργάνωση των εκατομμυρίων. Η ομάδα της Σαξονίας κέρδισε πειστικά στο Μπόχουμ (4-1) πριν από δύο εβδομάδες, αλλά πήρε μόλις δύο βαθμούς από τα τέσσερα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, γεγονός που επηρέασε το συνολικό της ρεκόρ (5-2-5).

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Die Roten Bullen έχει κερδίσει μόλις δύο φορές (2-2-4) μακριά από το γήπεδό της στο πρωτάθλημα από τα τέλη Οκτωβρίου, αλλά αυτή τη φορά θα βελτιώσει το δυσμενές ρεκόρ της και θα πάρει τους απαραίτητους τρεις βαθμούς από το RheinEnergieStadion.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

IVIBETΣτοιχηματίστε στην Ivibet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!!
Συγγραφέας GRbookmaker