1. Πρώτος σκόρερ Τσεχίας: Chytil M.

GRbookmaker
19 Ιουλίου, 2024
33 Προβολές

Η δική μας επιλογή: Ο Χίτιλ, ο οποίος θα είναι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος: 1. Πρώτος σκόρερ της Τσεχίας: Chytil M.

19.07.2024 19:00

Ο Václav Jurečka είναι ο πρώτος σκόρερ της FORTUNA:LIGA για δύο συνεχόμενες σεζόν, αλλά η θέση του Σλάβιου κανονιέρη έχει αλλάξει φέτος και τα λεπτά συμμετοχής του και η θέση του στην ομάδα θα πρέπει να είναι χαμηλότερα σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν. Η Σλάβια έχει ενισχυθεί επιθετικά, ειδικά ο Τόμας Τσόρι θα πρέπει να είναι βασικός, δεδομένου ότι το κόστος της μεταγραφής του ήταν μεταξύ τριών και τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Επίσης, ο ταλαντούχος Fila, που έλαμψε πέρυσι στην Τέπλιτσε, θα πρέπει να πάρει χώρο συμμετοχής, αν και κυρίως από τη θέση του τζόκερ. Με την αναμενόμενη επιστροφή του Olayink, θα υπάρξει λιγότερος χώρος σε άλλες θέσεις και ο Jurečka ίσως να μην αντέξει όλη τη σεζόν στην ενδεκάδα της Slavia.

Ο Tomas Chorý έχει επίσης μια δύσκολη σεζόν μπροστά του, πρέπει να κερδίσει τους Σλάβους οπαδούς, κάτι που δεν θα είναι εύκολο, δεδομένου του παρελθόντος του και κάποιων αμήχανων δηλώσεων που τώρα του έχουν γυρίσει σαν μπούμερανγκ. Ως συνήθως θα δουλέψει στην άκρη της αντίπαλης άμυνας, ως συνήθως θα τον διπλασιάζουν συχνά, κάτι που δεν είναι ποτέ εύκολο. Ο αριθμός των γκολ του στη σεζόν αναμένεται έτσι να επαναλάβει τον περσινό, τα περισσότερα γκολ (16) τα πέτυχε τη σεζόν 2016/17 με τα χρώματα της Σίγμα Όλομουτς.

Ο Mojmír Chytil θα μπορούσε να γίνει ο πρώτος σκόρερ της Slavia. Την περασμένη σεζόν προσαρμόστηκε σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Σλάβια, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες τόσο στα κύπελλα όσο και στην εθνική ομάδα. Ο Chytil είναι ο αγαπημένος του προπονητή και των οπαδών, οπότε η θέση του στο αρχικό σχήμα είναι σχεδόν σίγουρη. Ο βραχύσωμος επιθετικός θα μπορούσε επίσης να επωφεληθεί από τη συνεργασία με τον Chorý, άλλωστε η κύρια προσοχή θα είναι στραμμένη στη νέα καλοκαιρινή μεταγραφή και ο Chytil θα μπορούσε να έχει λίγο περισσότερο χώρο.

Η επίθεση της Σπάρτα έχει μείνει ενωμένη και παρόλο που ο προπονητής Λαρς Φράις ανακοίνωσε πιο συχνές αλλαγές σε σχέση με τις δύο προηγούμενες σεζόν, η φοβερή τριάδα Χαρασλίν – Κούχτα – Μπιρμάντσεβιτς θα πρέπει να παίξει τα περισσότερα λεπτά. Ο Σλοβάκος διεθνής θα μπορούσε επίσης να αυξήσει την ευστοχία του χάρη στην αποχώρηση του Ladislav Krejci και είναι εγγυημένο ότι θα είναι ένας από τους υποψήφιους για πέναλτι.

Ο Veljko Birmančević είχε μια εντυπωσιακή σεζόν στην οποία κυριάρχησε στην παραγωγικότητα του πρωταθλήματος (16+11), αλλά ειλικρινά έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά και θα είναι δύσκολο να τον φτάσει. Πάντως, δεν είναι ακατόρθωτο, ο Σέρβος διεθνής βελτιώνεται συνεχώς κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Σπάρτα και δείχνει ξεκάθαρα ότι οι ικανότητές του υπερβαίνουν την ποιότητα του ανταγωνισμού.

Ο Γιαν Κούχτα θα πρέπει στη συνέχεια να παλέψει χωρίς αμφιβολία για το στέμμα του σκόρερ, ο ευμετάβλητος επιθετικός πετυχαίνει τουλάχιστον ένα γκολ σχεδόν σε κάθε παιχνίδι και το θέμα είναι πώς θα το μετατρέψει. Την περασμένη σεζόν, έχει πετάξει αρκετές ευκαιρίες, αλλά για αλλαγή έχει πετύχει γκολ παγκόσμιας κλάσης, συμπεριλαμβανομένων αρκετών γκολ με λόμπα. Έτσι, τα νούμερά του στη στήλη των γκολ θα πρέπει να ανέβουν.

Οι παίκτες της Πίλσεν μπορούν επίσης να ανακατέψουν την τράπουλα, ο Πάβελ Σουλτς διανύει τη σεζόν της ζωής του, 18 γκολ από πέρυσι μετρούν. Ο Kabongo έδειξε ενδιαφέρον στην προετοιμασία, ο Ricardinho μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Από την άλλη, ο Βασουλίν είναι εκτός, θα ήταν μεγάλη έκπληξη αν μπορούσε να σκαρφαλώσει στα 20 γκολ, αφού πέρυσι πέτυχε έξι γκολ με την Χράντετς.

Πάντως, οι παίκτες της Μπνικ, Έβετον και Τάνκο έχουν ακόμα μικρές πιθανότητες, αλλά για τους υπόλοιπους παίκτες θα ήταν μεγάλη αίσθηση.

Τι να στοιχηματίσετε:

Ο Τσίτιλ είναι ένας πολύπλευρος φόργουορντ που έχει όλα όσα χρειάζονται για να διεκδικήσει το στέμμα του σκόρερ. Ποιοτικοί συμπαίκτες, επιθετικό στυλ παιχνιδιού, κυριαρχία στην έδρα του. Θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον συμπαίκτη του Jurecka στο θρόνο.

Trust:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker