Χιρόνα – Γρανάδα: Γρανάδα: Και οι δύο ομάδες σκοράρουν στον αγώνα.

GRbookmaker
24 Μαΐου, 2024
12 Προβολές

Η επιλογή μας: Η επιλογή μας: Η επιλογή μας: Χιρόνα – Γρανάδα: Και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν στην αναμέτρηση.

24.05.2024 21:00

Η ιστορική σεζόν της Χιρόνα θα τελειώσει με την τρίτη θέση, ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθεί το τελευταίο παιχνίδι με τη Γρανάδα. Ούτε για τους φιλοξενούμενους είναι πλέον κάτι σημαντικό – η 19η ή η 20η θέση θα σημάνει ούτως ή άλλως τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.

Τις δύο ομάδες από τους αντίθετους πόλους του πίνακα χωρίζουν 57 βαθμοί. Η ισχυρότερη από τις δύο παίζει στην έδρα της. Η Χιρόνα έχει ρεκόρ 14-2-2 στο γήπεδό της φέτος, ενώ η Γρανάδα είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει κερδίσει ούτε ένα εκτός έδρας παιχνίδι (0-3-15). Υπέρ των γηπεδούχων είναι και η εικόνα τους στα προηγούμενα ματς – η Χιρόνα έχει κερδίσει τη Γρανάδα στις δύο από τις τρεις αναμετρήσεις (4-2, 2-0, 1-2).

Τι να στοιχηματίσετε: Η Γκρανάνα είναι η πρώτη ομάδα που θα παίξει το παιχνίδι της:

Και οι δύο ομάδες μπορούν να παίξουν χωρίς περιττό άγχος, γεγονός που ευνοεί μια μονομαχία με πιο επιθετικό πνεύμα. Αυτό φάνηκε και στην πρώτη αναμέτρηση της φετινής σεζόν (4-2). Επιπλέον, η Χιρόνα έχει στη μεσαία γραμμή της τον δεύτερο σκόρερ της διοργάνωσης Ντόβμπικ (21), ο οποίος αποτελεί από μόνος του εγγύηση για το γκολ, ενώ διαθέτει τη δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση συνολικά (78). Η Γρανάδα θα μπορούσε επίσης να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά στον πρώτο της αποχαιρετισμό στο πρωτάθλημα, καθώς η άμυνα της Χιρόνα σίγουρα δεν είναι ανυπέρβλητη (46). Ένα καλό σημείο εκκίνησης, λοιπόν, θα μπορούσε να είναι το στοίχημα ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν.

Αυτοπεποίθηση: Η Γκαρσία θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει την εμπιστοσύνη της:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker