Φροζινόνε – Λάτσιο: 2

GRbookmaker
17 Μαρτίου, 2024
170 Προβολές

Η δική μας συμβουλή: Η Φροζίνιο είναι η καλύτερη ομάδα που μπορεί να παίξει: Φροζινόνε – Λάτσιο: 2

16.03.2024 20:45

Η Φροζινόνε έχασε 0:1 από την απειλούμενη με υποβιβασμό Σασουόλο την προηγούμενη αγωνιστική και με δεδομένη τη μοναδική της νίκη στα προηγούμενα 15 παιχνίδια πρωταθλήματος, δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι οι παίκτες του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο πέφτουν προς τα χαμηλά της κατηγορίας. Η Λάτσιο, από την άλλη, έχασε για τρίτη συνεχόμενη φορά στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική και αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει οριστικά τις ελπίδες της για το Champions League, ενώ άλλα ευρωπαϊκά κύπελλα παραμένουν σε μεγάλο κίνδυνο για αυτήν. Ως αποτέλεσμα, ο προπονητής Μαουρίτσιο Σάρι παραιτήθηκε.

Αν και η Φροζινόνε έχει κερδίσει τους 21 από τους 24 βαθμούς της στην έδρα της, έχει κερδίσει μόλις μία φορά εδώ στο νέο ημερολογιακό έτος (1-1-3), ολοκληρώνοντας την υποχώρησή της από τη δόξα. Όσον αφορά τα τελευταία 15 παιχνίδια, είναι τότε, μαζί με τη Σαλερνιτάνα, η χειρότερη στην κατηγορία (6 βαθμοί), δεχόμενη 36 γκολ σε αυτό το διάστημα – τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.

Η Λάτσιο κάθε άλλο παρά άνετη είναι, αλλά εκτός έδρας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες που έχει να επιδείξει η φετινή Serie A (6-1-7). Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν έχουν κερδίσει τρία από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους (κάθε φορά στην έδρα ομάδας από το κάτω μισό του πίνακα), δύο φορές με διαφορά δύο τερμάτων. Η πρώτη συνάντηση στα τέλη Δεκεμβρίου έληξε με τον ίδιο τρόπο (3-1).

Τι να στοιχηματίσετε:

Και κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί ξανά, καθώς η Φροζινόνε έχει ήδη ξεκινήσει την πτώση των επιδόσεων της στα τέλη Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια η Λάτσιο κέρδισε τα πέντε από τα οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια της στο γήπεδο των ομάδων που ξεκινούν αυτόν τον γύρο στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας (5-1-2).

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

IVIBETΣτοιχηματίστε στην Ivibet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!!
Συγγραφέας GRbookmaker