Φλόριντα – NY Rangers: νικητής Φλόριντα

GRbookmaker
28 Μαΐου, 2024
53 Προβολές

Φλόριντα – ΝΥ Ρέιντζερς: νικητής Φλόριντα

29.05.2024 02:07

Η Φλόριντα άνοιξε τους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας με μια εντυπωσιακή νίκη 3-0 στο Madison Square Garden, αλλά οι Ρέιντζερς γύρισαν τη σειρά στις δύο παρατάσεις (3-2, 5-4) και αν καταφέρουν να περάσουν το παιχνίδι της Τρίτης, θα έχουν την Πέμπτη εντός έδρας την πρώτη τους πρόκριση στα πλέι οφ.

Οι Πάνθερς κυριάρχησαν στο πρώτο εντός έδρας ματς, κερδίζοντας 37:23 στα σουτ προς την εστία, παράγοντας συνολικά 103, αλλά οι Ρέιντζερς ξεπέρασαν τον εαυτό τους στον τομέα των θυσιών, καταγράφοντας 37 μπλοκ χωρίς προηγούμενο. Και στις κρίσιμες στιγμές, τους στήριξε ο Ιγκόρ Σεστόρκιν, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τον συμπατριώτη του Μπομπρόφσκι στην εστία της Φλόριντα. Για τον τελευταίο, η κατάσταση της σειράς είναι απογοητευτική και επειδή κατάφερε να εξαλείψει τους επιθετικούς άσσους των Rangers – η τριάδα Zibanejad, Panarin, Kreider έχει έναν μόνο πόντο μετά από τρία παιχνίδια.

Όμως οι Rangers βρήκαν απροσδόκητους ήρωες στην τρίτη και τέταρτη γραμμή. Η παράταση του δεύτερου αγώνα κρίθηκε από τον Μπάρκλεϊ Γκούντροου, ο οποίος πέτυχε άλλα δύο γκολ στο τρίτο παιχνίδι, στο οποίο ο Άλεξ Βένμπεργκ πέτυχε το νικητήριο γκολ. Η νούμερο ένα επιλογή για το draft του 2020 στο NHL, ο Αλέξις Λαφρένιερ, είχε επίσης δύο γκολ την Κυριακή. Οι Ρέιντζερς κατάφεραν να βρουν τον τρόπο να κερδίσουν παρά το γεγονός ότι δεν μετέτρεψαν κανένα από τα οκτώ πλεονεκτήματά τους στη σειρά με τη Φλόριντα, κάτι που ήταν το καύχημά τους όλη τη σεζόν.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Φλόριντα χρειάζεται τη νίκη, ένα ρεκόρ 1-3 πριν το παιχνίδι με τη Νέα Υόρκη θα ήταν κρίσιμο για τους Πάνθερς. Είναι σωματικά καλύτεροι και αυτή τη φορά θα δείξουν την ανωτερότητά τους στο σκορ.

Εμπιστοσύνη:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker