Φιορεντίνα – Πλζεν: -2,5 γκολ

GRbookmaker
17 Απριλίου, 2024
168 Προβολές

Φιορεντίνα – Πλζεν: -2,5 γκολ

18.04.2024 18:45

Η τελευταία εκπρόσωπος του Κυπέλλου Τσεχίας αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Φιορεντίνα στο πλαίσιο της Conference League στο Štruncové sady πριν από μία εβδομάδα και θα πάει στη ρεβάνς με την ευκαιρία να προκριθεί στα ημιτελικά του ECL.

Η Βικτόρια τόνωσε την αυτοπεποίθησή της ενόψει του αγώνα της Πέμπτης στη Φλωρεντία, καθώς κατάφερε να κερδίσει τη Σλάβια Πράγας (1-0) μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση το Σαββατοκύριακο. Ειδικά η άμυνα της ομάδας λειτουργεί ρολόι και ο προπονητής Κούμπεκ δεν έχει λόγο να αλλάξει κάτι που λειτουργεί.

Και στην Ιταλία η τσεχική ομάδα θα στηριχθεί στην τίμια άμυνα όλης της ομάδας, αρχής γενομένης από τον επιθετικό Τσόρι, ο οποίος είναι πολύ αισθητός και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Βοηθάει σημαντικά τη Δύση τόσο σε αμυντικά όσο και σε επιθετικά πρότυπα, ενώ είναι από τις μεγαλύτερες απειλές και παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Δυστυχώς, η Πίλσεν δεν τα έχει αυτά τον τελευταίο καιρό, με μόνο τον βραχύσωμο επιθετικό και τον μέσο Šulc να διατηρούν σταθερή φάση στο σκοράρισμα.

Η Φιορεντίνα δεν πρόσφερε πολλά στο πρώτο ματς, ο ιταλικός σύλλογος κυριάρχησε στην μπάλα αλλά δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Πρόκειται για μια εικόνα γνωστή από τη Serie A, όπου η ομάδα αγωνίζεται εδώ και καιρό. Ο Μπάρακ και οι συνεργάτες του δουλεύουν σκληρά για κάθε γκολ. Μόνο σπάνια καταφέρνει να σκοράρει δύο φορές στο τέλος, τις περισσότερες φορές τελειώνει με ένα γκολ που πετυχαίνει.

Ο Μπελότι, ο πρώην παίκτης της εθνικής ομάδας, δεν μπορεί να μπει σε φόρμα από την άφιξή του το χειμώνα από την AS Roma (ένα γκολ στο πρωτάθλημα). Οπότε δεν μπορεί να αναμένεται καμία μηχανή του γκολ από τους γηπεδούχους. Η Φιορεντίνα γνωρίζει πολύ καλά ότι θα έχει απέναντί της έναν αντίπαλο με προχωρημένη τακτική και θα είναι ευχαριστημένη με κάθε αποτέλεσμα που εξασφαλίζει την άνοδο.

Τι να στοιχηματίσετε:

Αντίστοιχα με το πρώτο ματς (0:0), δεν μπορούμε να περιμένουμε μεγαλύτερο αριθμό τερμάτων στην αναμέτρηση, οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν από ασφαλή άμυνα και θα σπάσουν τα νεύρα των γηπεδούχων. Με δεδομένη τη βαθμολογική συγκομιδή των γηπεδούχων τις τελευταίες εβδομάδες, προσφέρονται λιγότερα γκολ στο ματς. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker