Φιορεντίνα – Γένοβα: 1

GRbookmaker
14 Απριλίου, 2024
166 Προβολές

Η συμβουλή μας: Φιορεντίνα – Γένοβα: 1

15.04.2024 18:30

Η ήττα με 0-1 από τη Γιουβέντους σημαίνει ότι η Φιορεντίνα δεν έχει τέσσερις σερί νίκες στη Serie A (0-2-2) και πριν από αυτή την αγωνιστική βρισκόταν επτά βαθμούς πίσω από την έκτη θέση. Η Τζένοα, από την άλλη, νίκησε 2-1 τη Βερόνα την προηγούμενη αγωνιστική και πήρε τρεις βαθμούς μετά από τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια.

Η έλευση ενός υποδεέστερου αντιπάλου αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τη Φιορεντίνα να επιστρέψει στις νίκες. Άλλωστε, έχει χάσει μόνο μία φορά εντός έδρας (4-2-1) από ομάδες που μπαίνουν σε χειρότερη θέση σε αυτόν τον γύρο και έχει πετύχει τουλάχιστον τρία γκολ στις τρεις από τις τέσσερις νίκες της. Ωστόσο, η τελευταία φορά που το έκανε αυτό στο πρωτάθλημα ήταν στις 11 Φεβρουαρίου, όταν επικράτησε 5-1 της Φροζινόνε εδώ.

Η δωδέκατη Τζένοα είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ομάδας που θα τελειώσει μόνο τη σεζόν. Η μάχη για τη σωτηρία έχει ξεφύγει, που ήταν ο βασικός στόχος για τη φετινή νεοφώτιστη, και το πρώτο μισό του πίνακα έχει αρχίσει να ξεφεύγει τις τελευταίες εβδομάδες. Τα θετικά νέα για τους φιλοξενούμενους οπαδούς είναι ότι επιστρέφει στην ενδεκάδα ο επιθετικός Ρετέγκι, ο οποίος επανενώνεται με τον Γκούντμουντσον μετά από διακοπή ενός αγώνα.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Φιορεντίνα βρίσκεται στη μέση της μάχης για τον υποβιβασμό στο Europa League και στην ενδεκάδα της θα υπάρξουν αλλαγές. Αυτό όμως δεν πρέπει να αλλάξει την ξεκάθαρη αποφασιστικότητα των γηπεδούχων να πάρουν τρεις βαθμούς, καθώς το να στηριχτούν μόνο στα κύπελλα για να προκριθούν στην Ευρώπη μπορεί να μην αποδώσει. Η Φιορεντίνα θα επιβεβαιώσει το καλό της ρεκόρ απέναντι σε πιο αδύναμους αντιπάλους.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

20BETΣτοιχηματίστε στην 20bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker