Τότεναμ – Γουέστ Χαμ: 1ο ημίχρονο: 1

GRbookmaker
19 Οκτωβρίου, 2024
11 Προβολές

Τότεναμ – Γουέστ Χαμ: 1ο ημίχρονο: 1

19.10.2024 13:30

Η Τότεναμ προέρχεται από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων στον τελευταίο γύρο στην έδρα της Μπράιτον, όπου ηττήθηκε με 2:3 και μπαίνει στους επόμενους αγώνες από την ένατη θέση. Η Γουέστ Χαμ έχει δύο βαθμούς λιγότερους, αλλά την τελευταία φορά κατάφερε να σπάσει την αναμονή για νίκη, όταν επικράτησε καθαρά με 4-1 εντός έδρας της νεοφώτιστης Ίπσουιτς.

Η απώλεια ενός προβάδισμα δύο τερμάτων και η απώλεια του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο δεν άρεσε στους οπαδούς των Σπερς, από την άλλη ο προπονητής Ποστέκογλου δεν θα αλλάξει το στυλ του. Το τελευταίο παιχνίδι μπορεί να ωφελήθηκε από περισσότερη προσοχή, αλλά ήταν οι ίδιοι οπαδοί της Τότεναμ που απαιτούσαν ένα διασκεδαστικό στυλ παιχνιδιού, όταν πλέον δεν κερδίζονται τρόπαια. Και αυτό συμβαίνει, όπως αποδεικνύει και το 14-8 του σκορ. Δύο νίκες και μία ήττα μπροστά στους δικούς της οπαδούς (σκορ 7:2) δείχνουν ότι ούτε αυτή τη φορά θα βαρεθούμε.

Στο στρατόπεδο της Γουέστ Χαμ επικρατούσε ένα αίσθημα ικανοποίησης μετά τη νίκη επί της Ίπσουιτς. Ο προπονητής Julen Lopetegui πέτυχε επιτέλους την πρώτη εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα και οι οπαδοί ήταν χαρούμενοι – ακριβώς το είδος της απόδοσης που ήθελαν όταν έφυγε ο David Moyes. Το ότι απέχει πολύ από το ιδανικό, ωστόσο, επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι ο Τζάροντ Μπόουεν δεν κλήθηκε στην εθνική ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι θα θελήσουν τώρα να χτίσουν πάνω στο θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα τους, όπου δεν έχουν χάσει ακόμα φέτος (1-2-0).

Τι να στοιχηματίσετε:

Όσον αφορά τα πρώτα ημίχρονα, η Τότεναμ είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος – πήγε στην ανάπαυλα πέντε από τις επτά φορές με προβάδισμα έναντι των αντιπάλων της, όπως δείχνει το σκορ της PL από το πρώτο 45λεπτο (8-2). Η Γουέστ Χαμ, από την άλλη, έχει κερδίσει το πρώτο ημίχρονο μόλις μία φορά (1-2-4).

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

WAZAMBAΣτοιχηματίστε στην Wazamba με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker