Τσεχία – Φινλανδία: διπλή ευκαιρία 2-2

GRbookmaker
10 Μαΐου, 2024
58 Προβολές

Η συμβουλή μας: Η Φινλανδία θα παίξει το παιχνίδι με τη Φινλανδία: Τσεχία – Φινλανδία: Διπλή ευκαιρία 2-2

10.05.2024 20:20

Η ομάδα της Τσεχίας θα ξεκινήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Πράγα και την Οστράβα με τη μονομαχία της Παρασκευής με τη Φινλανδία και μετά το τελευταίο τουρνουά EHT στο Μπρνο, επικρατεί σύγχυση στην κοινότητα των φιλάθλων.

Οι παίκτες του προπονητή Rulík δεν έχουν κερδίσει ούτε μία φορά σε τρεις αγώνες και έχουν πετύχει μόλις δύο γκολ, ένα θλιβερό αποτέλεσμα. Όλα όσα λειτουργούσαν στα προηγούμενα τουρνουά γκρεμίστηκαν, η ομάδα έδειξε μια τεράστια ασυνεννοησία, η οποία προκλήθηκε από την εφαρμογή παικτών από το εξωτερικό.

Το τουρνουά ήταν πρωτίστως ένα τουρνουά υποψηφιοτήτων και υπήρξαν πολλές δοκιμές, αλλά ακόμη κι έτσι, είναι αδύνατο να κουνήσει κανείς το χέρι του. Μόνο οι Palat και Kaše έδειξαν τον εαυτό τους με καλό μάτι. Μερικά από τα ονόματα της τελικής υποψηφιότητας σηκώνουν φρύδια, η συνεισφορά τους μπορεί ήδη να εκτιμηθεί ως πολύ μικρή. Η ομάδα ήταν δραστήρια στο σουτ, αλλά τα σουτ ως επί το πλείστον δεν είχαν την απαραίτητη τοποθέτηση, ούτε καν από το power play, στο οποίο στο παρελθόν διέπρεψε το tandem Kubalik – Cervenka. Έτσι, η πίεση στην τσέχικη ομάδα αυξάνεται πριν από το εντός έδρας πρωτάθλημα, κάτι που δεν είναι ποτέ καλό.

Στον αντίποδα, η εθνική ομάδα της Φινλανδίας κυριάρχησε στο χόκεϊ της Τσεχίας με 8 βαθμούς και σκορ 11:5. Η ομάδα του προπονητή Jukka Jalonen έδειξε ότι είναι 100% έτοιμη για το πρωτάθλημα, παρόλο που δεν διαθέτει αστέρια όπως οι Αμερικανοί και οι Σουηδοί. Όπως πάντα, η ομάδα στηρίζεται στο εξαιρετικό τερματοφύλακα και σε ένα εξελιγμένο αμυντικό σύστημα και δεν θα αλλάξει το σύστημά της ούτε αυτή τη φορά. Επιπλέον, στην ομάδα θα προστεθεί το μεγαλύτερο αστέρι από το εξωτερικό, ο Mikael Granlund, πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, οπότε η δύναμη της ομάδας θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Στο Μπρνο, η εθνική ομάδα της Suomi κέρδισε με 4:1 τους Τσέχους, και αυτή τη φορά είναι και λίγο πιο κοντά στη νίκη, κάτι που περιμένει το 50% των παικτών του στοιχήματος.

Τι να στοιχηματίσετε:

Οι Φινλανδοί είναι σε καλύτερη κατάσταση και ψυχολογία ενόψει του πρώτου τους αγώνα στο τουρνουά, οι Βόρειοι πατινάρουν και αμύνονται καλά και έχουν όπως πάντα εξαιρετικό τερματοφύλακα. Στην κατάμεστη O2 Arena, οι Τσέχοι θα νικήσουν σε διπλή ευκαιρία, δηλαδή μετά την πρώτη περίοδο ή στο τέλος του αγώνα. Ο Puistola θα σκοράρει τον πόντο του Καναδά για τη Φινλανδία, ενώ ο Kubalik θα σκοράρει για τους Τσέχους.

Εμπιστοσύνη:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker