Τσέλσι – Έβερτον: 1

GRbookmaker
15 Απριλίου, 2024
167 Προβολές

Η συμβουλή μας: Τσέλσι – Έβερτον: 1

15.04.2024 21:00

Η Τσέλσι δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην περίφημη ανατροπή που έκανε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4:3) και αναδείχθηκε ισόπαλη μόνο στην τελευταία Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2:2). Η Έβερτον κατάφερε να σώσει το 1:0 κόντρα στην Μπέρνλι, αλλά λόγω μιας ακόμη αφαίρεσης βαθμών, είχε μόνο δύο βαθμούς διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού πριν από αυτή την αγωνιστική.

Η Τσέλσι δεν έχει χάσει επτά σερί παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά την έχει ανατρέψει από μια μεγαλύτερη άνοδο η πορώδης άμυνα, καθώς έχει συμβεί να έχουν δεχθεί και οι δύο ομάδες τουλάχιστον δύο γκολ σε πέντε διαδοχικά παιχνίδια. Τουλάχιστον δύο φορές τότε έχει σκοράρει και η Τσέλσι στα οκτώ από τα 15 εντός έδρας παιχνίδια της μέχρι στιγμής, ένα πρωτοφανές ρεκόρ στην περίπτωσή της.

Η Έβερτον έχασε άλλον έναν βαθμό. Αφού της αφαιρέθηκαν δέκα βαθμοί και της επιστράφηκαν στη συνέχεια τέσσερις, τώρα αναγκάστηκε να αποχωριστεί άλλους δύο. Αυτό κάνει ένα συνολικό σύνολο μείον οκτώ. Το όλο θέμα θα πρέπει να διευθετηθεί και οι αριθμοί να μην αλλάξουν για το υπόλοιπο της σεζόν. Σε κάθε περίπτωση, η Έβερτον τουλάχιστον μαζεύει αποτελέσματα τις τελευταίες εβδομάδες, παίρνοντας τέσσερις βαθμούς σε δύο αγωνιστικές (1-1-0).

Τι να στοιχηματίσετε:

Ο ασταθής χαρακτήρας της Τσέλσι τη φετινή σεζόν φαίνεται από μια ματιά στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, όπου κέρδισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-3) και τη Νιούκαστλ (3-2), αλλά αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Μπέρνλι (2-2). Ωστόσο, αν οι Μπλε δουλέψουν, η απειλούμενη με υποβιβασμό Έβερτον, που έχει πετύχει μόλις 32 γκολ, δεν μπορεί να είναι αρκετή αυτή τη φορά.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

20BETΣτοιχηματίστε στην 20bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker