Σπάρτα Πράγας – Βίτκοβιτσε: Περισσότερα από 5 γκολ στο παιχνίδι

GRbookmaker
21 Οκτωβρίου, 2024
3 Προβολές

Η πρόβλεψή μας: Σπάρτα Πράγας – Βίτκοβιτσε: Περισσότερα από 5 γκολ στο παιχνίδι

22.10.2024 18:30

Η Σπάρτα φιλοξενεί τη Βίτκοβιτσε στο παιχνίδι της Τρίτης για την 9η αγωνιστική της Hockey Extraliga. Η ομάδα της Πράγας έχει πέντε βαθμούς, αλλά και δύο παιχνίδια περισσότερα από τους Αναβάτες. Οι περσινές μονομαχίες ήταν 3:2, 3:1, 2:1 και 4:2 υπέρ των Σπαρτιατών.

Οι παίκτες του Πάβελ Γκρος δεν είχαν καθόλου καλό Σαββατοκύριακο. Μετά την καθαρή ήττα με 5:0 στο Hradec Kralove, έχασαν την Κυριακή στο Brno, αυτή τη φορά τουλάχιστον με 2:1 μετά από πέναλτι. Ειδικά στην τρίτη περίοδο, η Σπάρτα θα έπρεπε να είχε γυρίσει το ματς υπέρ της, αλλά το τέλος της ήταν και πάλι θλιβερό. Η ομάδα της Πράγας έχει δώσει μόνο τρία παιχνίδια στην έδρα της μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, από τα οποία έχει πάρει πέντε βαθμούς.

Η φιλοξενούμενη Βίτκοβιτσε έπαιξε ακόμα πιο τρελό παιχνίδι την Κυριακή στο Hradec Kralove, αφού έχασε με 5:6 μετά από παράταση από την Κλάντνο. Αν και προηγήθηκε τρεις φορές με δύο γκολ διαφορά, εντούτοις δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και έχασε με το πρωτοφανές 9:7. Η Ridera ήταν ελαφρώς χειρότερη ομάδα στο ματς, όπως αποδεικνύεται από την αναλογία 47 προς 22 σουτ στο τέρμα για τους γηπεδούχους. Στην επίθεση πρωταγωνίστησε και πάλι η πρώτη επιθετική γραμμή των Αμπντούλ – Γέτμαν – Νέλις, η οποία σημείωσε οκτώ πόντους στο παιχνίδι. Στα δύο τελευταία παιχνίδια, η Vítkovice σημείωσε εντυπωσιακά 15 γκολ. Ο μέσος όρος των γκολ που πετυχαίνει ανά παιχνίδι είναι 3,4, που είναι ο χειρότερος σε όλη την κατηγορία.

Τι να στοιχηματίσετε:

Δεδομένου ότι τα παιχνίδια των Ρίντερς έχουν σαφώς τα περισσότερα γκολ σε όλη τη διοργάνωση, επιλέγουμε να ποντάρουμε στο κουπόνι ότι θα δούμε μερικά γκολ.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker