Σουηδία – Γαλλία: Η Σουηδία σκοράρει ένα γκολ σε κάθε περίοδο – ναι

GRbookmaker
20 Μαΐου, 2024
14 Προβολές

Η πρόβλεψή μας: Σουηδία – Γαλλία: Η Σουηδία θα σκοράρει σε κάθε περίοδο – ναι

20.05.2024 16:20

Το απόγευμα της Δευτέρας θα διεξαχθεί ο αγώνας του Β’ ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χόκεϊ επί πάγου στην Οστράβα, με τις εθνικές ομάδες της Σουηδίας και της Γαλλίας.

Οι Σουηδοί διανύουν το τουρνουά σαν το παροιμιώδες μαχαίρι στο βούτυρο. Τα παιδιά του σαραντατετράχρονου προπονητή Σαμ Χάλαμ είναι η μοναδική ομάδα που έχει πλήρη αριθμό βαθμών και βρίσκεται επάξια στην κορυφή του πίνακα. Το ρόστερ της Tre Kronor βρίθει από παίκτες από το εξωτερικό και αυτό φαίνεται στις εμφανίσεις τους. Την προηγούμενη φορά, η Σουηδία πήρε μια ομαλή νίκη με 7-2 επί των περσινών χάλκινων ολυμπιονικών από τη Λετονία.

Η ίδια η Σουηδία περιμένει ένα μετάλλιο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια και η επιθυμία να πάρει επιτέλους ένα μεγάλο αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρα εμφανής. Με μόλις επτά τέρματα που δέχθηκαν, οι Σκανδιναβοί διαθέτουν την καλύτερη άμυνα. Επίσης, παίζουν με πολύ κέφι μπροστά, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχουν καταφέρει να σκοράρουν και στις δεκαπέντε περιόδους που έχουν παίξει μέχρι στιγμής!

Η Γαλλία, η οποία μέχρι στιγμής έχει κερδίσει μόνο τη νεοφώτιστη Πολωνία, αναμένεται να αποτελέσει άλλη μια εύκολη δαγκωνιά για τα αστέρια του εξωτερικού. Δεν μπορούν πλέον να προκριθούν στα προημιτελικά και έχουν εξασφαλίσει τη σωτηρία τους. Μπορεί να παίξει τίμια και δίκαια με τους υπερπρωταθλητές, κάτι που θα φέρει μεγάλα παράθυρα στις αμυντικές γραμμές.

Τι να στοιχηματίσετε:

Οι Σουηδοί θα σκοράρουν και πάλι και στις τρεις περιόδους για να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker