Σεβίλλη – Ρεάλ Σοσιεδάδ: Αποτέλεσμα αγώνα – Διπλό κέρδος: Η Σεβίλλη έχασε

GRbookmaker
2 Μαρτίου, 2024
262 Προβολές

Σεβίλλη – Ρεάλ Σοσιεδάδ: Αποτέλεσμα αγώνα – Διπλή προγνωστικό.

02.03.2024 14:00

Η Σεβίλλη θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το Σάββατο το γεγονός ότι η Ρεάλ Σοσιεδάδ διανύει την πιο αδύναμη περίοδο της σεζόν μέχρι στιγμής. Οι Βάσκοι έπεσαν αιφνιδιαστικά στα ημιτελικά του Copa del Rey κόντρα στη Μαγιόρκα (0-0 εκτός έδρας, 1-2 μετά από παράταση στην εντός έδρας ρεβάνς), έπαιξαν άσχημα και στα ημιτελικά του Champions League (0-2 στο Παρίσι) και έχουν κερδίσει μόλις ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους στη La Liga (1-2-2). Πριν από μία εβδομάδα έχασε 1-3 εντός έδρας από τη Βιγιαρεάλ και την Τρίτη από τη Μαγιόρκα στην προαναφερθείσα ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου Εθνικής.

Η Σεβίλλη, από την άλλη πλευρά, βιώνει ένα μάλλον πιο επιτυχημένο πέρασμα της χρονιάς σε σχέση με τα μέχρι τώρα αποτελέσματά της. Στον τελευταίο γύρο, έχασε από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έπεσε στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” με ένα γκολ διαφορά (0:1). Η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει πάρει οκτώ βαθμούς (2-2-0) από τα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η τρέχουσα φόρμα των δύο ομάδων εξισώνει τις αποδόσεις και μάλιστα καθιστά τους γηπεδούχους ελαφρύ φαβορί του αγώνα, αν και η Σεβίλλη είναι μόλις 15η, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι 7οι. Η Ερεάλ, πάντως, πραγματικά δυσκολεύεται το τελευταίο διάστημα, συν το ότι διασπά τις δυνάμεις της σε τρεις διοργανώσεις και αυτό φαίνεται να της βγάζει το τίμημα στην τελική ευθεία της σεζόν. Απώλεια της Σεβίλλης: Η Σεβίλλη έχει χάσει την ευκαιρία να κάνει το παιχνίδι της με την Ερεάλ.

Αυτοπεποίθηση: Η Μπαρτσελόνα δεν έχει να επιδείξει τίποτα, αλλά έχει να επιδείξει μια πολύ καλή εικόνα:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

WAZAMBAΣτοιχηματίστε στην Wazamba με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker