Σαν Χοσέ – Σεντ Λούις: 2

GRbookmaker
11 Οκτωβρίου, 2024
23 Προβολές

Η επιλογή μας: Η επιλογή μας: Η επιλογή μας: Σαν Χοσέ – Σεντ Λούις: 2

11.10.2024 04:37

Σεντ Λούις byoi πολύ ενεργή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο Κέβιν Χέιζ, ο Σάμι Μπλε και ο Άνταμ Γκοντέτ αποχώρησαν από την ομάδα. Προστέθηκαν οι Dylan Holloway, Philip Broberg, Ryan Suter, Radek Faksa, Mathieu Joseph και Alexandre Texier. Η ενσωμάτωση των νέων παικτών στους βασικούς παίκτες του ρόστερ ήταν επιτυχής, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς οι Μπλε έχουν ήδη δώσει το πρώτο τους παιχνίδι. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0:2 στη δεύτερη περίοδο στο Σιάτλ, αλλά στη συνέχεια το γύρισαν με τρία γκολ μεταξύ του 34ου και του 36ου λεπτού και πήραν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν.

Στο επόμενο παιχνίδι, το Σεντ Λούις θα αντιμετωπίσει το Σαν Χοσέ, για το οποίο πολλοί είναι πολύ περίεργοι. Ο λόγος για τον νούμερο ένα του ντραφτ Μάκλιν Τσελεμπίνι, ο οποίος αναμένεται να ανεβάσει τον οργανισμό τα επόμενα χρόνια. Το ότι αυτό θα συμβεί τη φετινή σεζόν, ωστόσο, δεν είναι πολύ πιθανό. Η κατάσταση του Σαν Χοσέ είναι παρόμοια με αυτή του Σικάγο με το ταλέντο γενιάς Μπένταρντ, ίσως λίγο χειρότερη.

Οι Sharks έχουν τον Toffoli, έχουν τους Granlund και Wennberg (τραυματίας ο Couture), έχουν τους Walman, Ceci ή Rutta στην άμυνα (τραυματίας ο Vlasic), αλλά δεν φαίνεται να κάνει πετάλι η ομάδα. Η περσινή σεζόν ήταν μια μεγάλη γκάφα από την πλευρά του Σαν Χοσέ, και παρόλο που τα πράγματα φαίνονται λίγο πιο θετικά τώρα, μάλλον δεν θα είναι αρκετό για να διεκδικήσει τα πλέι οφ για μερικά ακόμα χρόνια.

Τι να στοιχηματίσετε:

Το Σεντ Λούις μπήκε νικηφόρα στη νέα σεζόν και τώρα έχει την ευκαιρία να μαζέψει άλλους δύο βαθμούς, κάτι που προφανώς είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθηση στο ξεκίνημα του μεγάλου μέρους της σεζόν. Το Σαν Χοσέ θα τσιμπήσει, αλλά τελικά θα χάσει το παιχνίδι.

Trust:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

BETWINNERΣτοιχηματίστε στην Betwinner με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker