Σαν Χοσέ- Νάσβιλ: 2

GRbookmaker
25 Φεβρουαρίου, 2024
169 Προβολές

Η επιλογή μας: Σαν Χοσέ- Νάσβιλ: 2

25.02.2024 04:07

Ξυπνήστε! Η Νάσβιλ έχει ένα παιχνίδι από την προηγούμενη εβδομάδα για να την ξυπνήσει από τον λήθαργο. Έπεσε με 2-9 από το Ντάλας εντός έδρας. Ήρθε λίγο μετά την πτώση σε άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι με 2-4 από το Νιου Τζέρσεϊ. Ο προπονητής Άντριου Μπράνετ παραπονέθηκε ότι οι παίκτες του ήταν σε διακοπές. Αλλά δεν αναφερόταν στις διακοπές που μόλις είχαν κάνει (επέστρεψαν από μια εβδομάδα αποχής που σχετίζεται με το All-Star Game).

Εννοούσε το ρεπό που θα έπαιρναν οι παίκτες αυτή την εβδομάδα στο Λας Βέγκας. Η ομάδα έπαιζε εκεί, και οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να πάνε μια μέρα νωρίτερα για να παρακολουθήσουν μια συναυλία των U2 σε ένα ολοκαίνουργιο αξιοθέατο που είναι γνωστό ως The Sphere (είναι ένα γιγαντιαίο στάδιο σε σχήμα σφαίρας που στο εσωτερικό του υπάρχει ακόμα προβολή φωτός).

Μόνο που μετά από μια τόσο ντροπιαστική εμφάνιση στην έδρα της, όλα ακυρώθηκαν. Οι παίκτες δεν πήγαν. Ο προπονητής και GM Barry Trotz έστειλε απλά ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους οπαδούς. Οι παίκτες πρέπει να λογοδοτήσουν. Και πραγματικά αντέδρασαν με τον τρόπο που έπρεπε. Στο εκτός έδρας ταξίδι, κέρδισαν πρώτα το Σεντ Λούις με 5-2 (παλεύει για μια θέση στα πλέι οφ), στη συνέχεια κέρδισαν το Βέγκας με 5-3 και τέλος κέρδισαν το Λος Άντζελες με 4-1 σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τώρα αντιμετωπίζουν τη σχετικά πιο αδύναμη ομάδα του Σαν Χοσέ.

Στο τέρμα θα είναι ο Jusse Saros, που μάλλον άκουσε ότι υποτίθεται ότι είναι διαθέσιμος στο μεταγραφικό παζάρι. Ήταν ιδιαίτερα εξαιρετικός απέναντι στο Λος Άντζελες στο προηγούμενο παιχνίδι.

Τι να στοιχηματίσετε:

Το Σαν Χοσέ είναι σε διάλυση όλη τη σεζόν, είναι η δεύτερη χειρότερη ομάδα. Έχει χάσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια και τώρα αντιμετωπίζει μια ομάδα με μεγάλη αποφασιστικότητα. Το εισιτήριο είναι μια καθαρή δυάδα.

Trust: 7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

BETWINNERΣτοιχηματίστε στην Betwinner με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker