Σαν Χοσέ – Νάιλερς Νέας Υόρκης: 2

GRbookmaker
8 Μαρτίου, 2024
169 Προβολές

Η επιλογή μας: San Jose – NY Islanders: 2

08.03.2024 04:37

Στις 20 Ιανουαρίου, ο νέος προπονητής Πάτρικ Ρόι ήρθε στους Islanders και τα πράγματα έγιναν αισθητά καλύτερα. Η κύρια κριτική του προηγούμενου προπονητή Λέιν Λάμπερτ ήταν προς την κακή άμυνα. Επί των ημερών του, τα αναμενόμενα γκολ σε ένα παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε ήταν 2,82, ενώ τα παραθυράκια ήταν τραγικά. Τα σουτ στο τέρμα ξεπερνούσαν τακτικά τα 35 και αν δεν υπήρχε η εξαιρετική τερματοφυλακή, οι Islanders θα βρίσκονταν στον πάτο του πίνακα.

Επί Ρόι, το κοντρόλ βελτιώθηκε ελάχιστα (από την 24η στην 18η θέση), αλλά όταν παίζουν πέντε εναντίον πέντε, τα πράγματα έχουν βελτιωθεί σε σημείο που οι Islanders δέχονται μόνο 2,1 αναμενόμενα γκολ ανά παιχνίδι, το καλύτερο στο NHL. Πλέον έχουν και πολύ καλές επιδόσεις μπροστά. Έχουν πετύχει 17 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, δηλαδή κατά μέσο όρο 4,25 γκολ ανά παιχνίδι. Πρόκειται για ένα τμήμα των τελευταίων δέκα ημερών, όπου είναι η τρίτη καλύτερη επιθετική ομάδα μετά τη Νάσβιλ και το Κολοράντο.

Δεν είναι τόσο το καλό power play ή η κυριαρχία στα σουτ, αλλά περισσότερο η αποτελεσματικότητα. Σε αυτά τα 4 παιχνίδια έχουν κατά μέσο όρο 28 σουτ στο τέρμα, που είναι περισσότερο σαν τον μέσο όρο του πρωταθλήματος. Αλλά είναι φανταστικοί προς τα πίσω, όπου δέχονται μόνο 25 σουτ κατά μέσο όρο, και εδώ είναι η τρίτη καλύτερη τιμή. Σήμερα παίζει στο γήπεδο ενός αδύναμου Σαν Χοσέ, που σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο, αλλά δέχεται ακόμα πιο συχνά. Οι Σαρκς έχουν 23:37 παθητικό τις τελευταίες δέκα ημέρες, το χειρότερο στο NHL.

Τι να στοιχηματίσετε:

Οι Sharks παίζουν χόκεϊ και έχουν τρομερά κενά στην άμυνά τους. Την τελευταία φορά που παίζουν για ένα ελπιδοφόρο αποτέλεσμα, όπως έκαναν με το Ντάλας, είναι επειδή ο αντίπαλος τους υποτιμά. Αλλά δυσκολεύονται απέναντι σε οργανωμένες ομάδες και οι Islanders παίζουν πολύ καλά συστηματικά αυτή τη στιγμή. Το εισιτήριο είναι ένα καθαρό δίποντο.

Trust:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker