Ρόμα – Τορίνο: 1

GRbookmaker
26 Φεβρουαρίου, 2024
175 Προβολές

Η συμβουλή μας: Ρόμα – Τορίνο: 1

26.02.2024 18:30

Η AS Roma είχε μια επιτυχημένη εβδομάδα, αφού πρώτα νίκησε 3-0 τη Φροζινόνε για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια απέκλεισε στα πέναλτι τη Φέγενορντ στο Europa League για να εξασφαλίσει την πρόκριση στους οκτώ. Η Τορίνο τα πήγε λίγο χειρότερα, αφού δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη νίκη της με 2-0 επί της Λέτσε και έχασε από τη Λάτσιο με το ίδιο σκορ στα πλέι οφ της Πέμπτης.

Έτσι, η μοναδική ήττα με τον νέο προπονητή Ντε Ρόσι στις έξι πρώτες αγωνιστικές παραμένει η εντός έδρας ήττα από την Ίντερ (2:4), αλλά καμία ιταλική ομάδα δεν αντέχει τη σύγκριση αυτές τις εβδομάδες. Η AS, από την άλλη, μπορεί να τα καταφέρει πολύ καλά απέναντι σε υποδεέστερες ομάδες στην έδρα της, έχοντας κερδίσει οκτώ από τις δέκα τέτοιες μονομαχίες μέχρι στιγμής (8-2-0).

Η Τορίνο, από την άλλη, φτάνει στα όριά της όταν παίζει με άλλες ελπίδες για ευρωπαϊκό κύπελλο, τις οποίες έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις δύο φορές (2-1-7). Ακόμη χειρότερη μοιάζει η εικόνα της στα παιχνίδια στο έδαφος αυτών των αντιπάλων, αφού έχει χάσει και στις πέντε περιπτώσεις, σκοράροντας συνολικά ένα γκολ.

Τι να στοιχηματίσετε:

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι στο ματς με τη Λάτσιο, όταν δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την ξεκάθαρη υπεροχή τους, αλλά αυτό δείχνει ότι δεν έχουν ακόμα την εμπειρία για να παλέψουν για την Ευρώπη. Οι Ρωμαίοι, από την άλλη, την έχουν εφαρμόσει επαρκώς στις αναμετρήσεις τους με πιο αδύναμες ομάδες και θα το επιβεβαιώσουν στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι τους.

Trust:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

20BETΣτοιχηματίστε στην 20bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker