Ρόμα – Έμπολι: Χάντικαπ 0:1 – 1

GRbookmaker
25 Αυγούστου, 2024
17 Προβολές

Ρόμα – Έμπολι: Χάντικαπ 0:1 – 1

25.08.2024 20:45

Η AS Roma ξεκίνησε μέτρια τη νέα σεζόν, αποσπώντας ισοπαλία από την Κάλιαρι, η οποία είναι πιο πιθανό να παλέψει για τη σωτηρία. Πάντως, ο προπονητής Ντε Ρόσι αναγκάστηκε μάλλον να αποκρούσει τις ερωτήσεις μετά το ματς για το πώς θα είναι στην πραγματικότητα τα πράγματα με τον Πάουλο Ντιμπάλα, μετά την έλευση του οποίου στο γήπεδο η ομάδα έχει αναζωογονηθεί σημαντικά.

Όμως δεν ήταν αρκετό για τρεις βαθμούς και θα χρειαστούν πολύ περισσότερα στην έδρα της. Στα θετικά, το ντεμπούτο ενός άλλου επιθετικού, του Σούλε, ήταν σίγουρα καλό, καθώς ο Ντε Ρόσι δήλωσε ότι ήταν δραστήριος και συνεχώς μέσα στο παιχνίδι όλη την ώρα. Την προσπάθειά του δεν την αρνήθηκε ούτε ο Ντόβμπικ, πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν στη La Liga, οπότε περιμένουμε σύντομα γκολ για τους Τζιαλορόσι.

Η Έμπολι ξεκίνησε καλύτερα τη φετινή σεζόν σε σχέση με πέρυσι, όταν έχασε το εναρκτήριο παιχνίδι της, αλλά η ισοπαλία χωρίς γκολ με τη Μόντσα ίσως να ήταν κρίμα, καθώς ήταν η ελαφρώς καλύτερη ομάδα. Η υπόσχεση για το υπόλοιπο της σεζόν είναι λοιπόν ο Σεμπαστιάνο Εσπόζιτο, ο οποίος ήρθε δανεικός από την Ίντερ και πέτυχε ένα γκολ και μια ασίστ στο πρώτο του παιχνίδι κυπέλλου. Ήταν επίσης ο καλύτερος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στη Μόντσα – θα είναι ο σκόρερ-έκπληξη και αυτή τη φορά;

Τι να στοιχηματίσετε:

Η έναρξη της σεζόν και η αναμέτρηση της AS Roma με την Empoli αναπόφευκτα ξυπνάει μνήμες από το περσινό ματς του τέταρτου γύρου, όταν οι Ρωμαίοι διέσυραν με 7-0 εντός έδρας τους αντιπάλους τους από την Τοσκάνη. Μπορεί να μην είναι τόσο άγρια, αλλά το γεγονός ότι η Ρόμα έχει κερδίσει έξι συνεχόμενες εντός έδρας μάχες, πέντε από τις οποίες έληξαν με διαφορά δύο ή περισσότερων τερμάτων, κάτι λέει. Οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν και πάλι με δύο γκολ διαφορά.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker