Ρεάλ Σοσιεδάδ – PSG: περισσότερα από 2.5 γκολ στον αγώνα

GRbookmaker
5 Μαρτίου, 2024
171 Προβολές

Η πρόβλεψή μας: Ρεάλ Σοσιεδάδ – PSG: περισσότερα από 2.5 γκολ στον αγώνα

05.03.2024 21:00

Για σχεδόν μία ώρα, η Ρεάλ κράτησε σε απόσταση τους επιθετικούς-σταρ των Παριζιάνων, αλλά μία στιγμή απροσεξίας ήταν αρκετή και η ισχυρότερη άμυνα των βασικών ομάδων συνθηκολόγησε δύο φορές. Τα γκολ των Mbappé και Barcola έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην PSG πριν από τη ρεβάνς στο Σαν Σεμπαστιάν.

Οι Βάσκοι πρέπει να κερδίσουν με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά για να αναγκαστούν σε παράταση. Τελευταία φορά κέρδισαν στο γήπεδό τους τον Νοέμβριο και από τότε περίμεναν επτά παιχνίδια για να κερδίσουν. Από τα εννέα τελευταία παιχνίδια τους, έχουν κερδίσει μόνο μία φορά αμέσως μετά την ήττα στο Παρίσι, χάνοντας το Σάββατο στη Σεβίλλη με 2-3 με πολύ μειωμένη ενδεκάδα. Αν και κάποιοι απόντες θα μπορούσαν να επανέλθουν στο μεταξύ, η Ρεάλ θα είναι και πάλι αποδυναμωμένη και, όπως και στο Παρίσι, θα λείψει ο βασικός αμυντικός Ελουστόντο. Ο Ιμανόλ Αλγκουατσίλ γλίτωσε αρκετούς βασικούς (Μερίνο, Λε Νορμάν, Τραορέ, Ογιαρζαμπάλ, Κούμπο) το Σαββατοκύριακο για να ρίξει όλες του τις δυνάμεις απέναντι στην PSG.

Αν και οι φιλοξενούμενοι έφεραν ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα στην Ιβηρική Χερσόνησο, στον σύλλογο δεν επικρατεί ηρεμία. Η PSG αναδείχθηκε ισόπαλη για δεύτερη συνεχόμενη φορά στη Ligue 1 και μετά την ισοπαλία χωρίς τέρματα στο Μονακό, το όνομα που συζητήθηκε περισσότερο ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ, τον οποίο ο προπονητής Λουίς Ενρίκε απέσυρε στο ημίχρονο με τη μεταγενέστερη προσθήκη ότι η ομάδα πρέπει να συνηθίσει σε ένα μέλλον χωρίς τον κορυφαίο επιθετικό, επιβεβαιώνοντας έτσι defacto τις φήμες για την αποχώρησή του το καλοκαίρι. Μετά την αντικατάστασή του, η απόδοση της ομάδας ανέβηκε, αλλά δεν ήταν αρκετή για τη νίκη και οι Παριζιάνοι είχαν να ευχαριστήσουν τον τερματοφύλακα Ντοναρούμα για τον βαθμό. Πάντως, αν η PSG θέλει να σκέφτεται την επιτυχία στο Champions League, θα χρειαστεί τον Mbappé, ούτως ή άλλως δεν χρειάζεται επιπλέον κίνητρο στη διοργάνωση των εκατομμυρίων.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Ρεάλ πρέπει να ποντάρει στο επιθετικό χαρτί, αλλά πρέπει να προσέξει και την πίσω πόρτα, η οποία έχει μείνει ορθάνοιχτη στα τελευταία παιχνίδια και αυτό θα δώσει ευκαιρίες στους ταχύτατους επιθετικούς της PSG, με κορυφαίο τον Mbappé, να σπάσουν. Είναι λοιπόν αρκετά πιθανό να σημειωθούν περισσότερα από δύο γκολ στη ρεβάνς. Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν πιθανότητες.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker