Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου: 1

GRbookmaker
7 Μαΐου, 2024
57 Προβολές

Η συμβουλή μας: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου: 1

08.05.2024 21:00

Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων έληξε 2-2 στο Μόναχο πριν από μία εβδομάδα και η Μπάγερν είχε σημαντικό αγωνιστικό πλεονέκτημα. Αυτό ήταν μάλλον έκπληξη, καθώς ο γερμανικός γίγαντας αγωνίζεται φέτος στο τοπικό πρωτάθλημα, ενώ η Ρεάλ βαδίζει αλάνθαστα προς τον τίτλο στην Ισπανία.

Το ερώτημα λοιπόν είναι αν ο Κέιν και οι συνεργάτες του μπορούν να χτίσουν σε μια παρόμοια εμφάνιση ή αν θα κάνουν περισσότερο πρωταθλητισμό, όπως έκαναν κόντρα στη Στουτγάρδη (1:3). Ειδικά τα δύο πρόσωπα των Βαυαρών αποτελούν σημαντικό μειονέκτημα και παρότι η ομάδα θα έχει τεράστιο κίνητρο, εκτός έδρας στην τρέχουσα σεζόν έχει ήδη σκοντάψει σε διευθύνσεις που σίγουρα δεν το περίμενε κανείς (Σάαρμπρίκεν, Μπόχουμ, Χάιντενχαϊμ κ.α.).

Ο Τόμας Τούχελ μπορεί να είναι ευχαριστημένος τουλάχιστον με την υγεία της ομάδας, έχει τους περισσότερους βασικούς διαθέσιμους, μόνο οι Κομάν και Γκερέιρο είναι εκτός. Θα έχει περισσότερες διαφοροποιήσεις ειδικά στη θέση του στόπερ, όπου ο λανθασμένος Κιμ μπορεί να αντικατασταθεί από έναν από την τριάδα Ντε Λάιτ, Ουπαμεκάνο, Ντιέ.

Ο Κάρλο Αντσελότι εξεπλάγη δυσάρεστα μετά το πρώτο ματς και δήλωσε ο ίδιος ότι η Μπάγερν έδειξε την καλύτερη εκδοχή της, ενώ η Ρεάλ έδειξε σχεδόν το χειρότερο πρόσωπό της. Μπορεί κανείς να συμφωνήσει σχετικά με αυτό, καθώς η Ρεάλ πέτυχε και τα δύο γκολ μετά από λάθη των αντιπάλων της.

Σε κάθε περίπτωση, η μεγάλη ομάδα της Μαδρίτης μπορεί να υπολογίζει σε μια σταθερότητα αποτελεσμάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, αφού τελευταία φορά έχασε ανταγωνιστικό ματς σε κανονική διάρκεια στα μέσα Σεπτεμβρίου στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το Σαββατοκύριακο, ο Ιταλός προπονητής λυπήθηκε τα βασικά του στελέχη, με τους περισσότερους από αυτούς να ξεκουράζονται ή να μπαίνουν μόνο για το τελευταίο μισάωρο. Το ίδιο συνέβη και με τον Μπέλινγκχαμ, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει, με κάθε γκολ που πέτυχε στη συνέχεια να επηρεάζει θετικά την αυτοπεποίθηση του παίκτη.

Η Ρεάλ έχει καταφέρει να αμυνθεί καλύτερα από την Μπάγερν φέτος και θα παρουσιάσει μια ισορροπημένη εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου στη ρεβάνς της Τετάρτης. Με την υποστήριξη των οπαδών της, θα είναι η καλύτερη ομάδα και είναι σίγουρο ότι θα περάσει στο τέλος χάρη στην τριάδα των Vini JR, Rodrygo και Bellingham.

Τι να στοιχηματίσετε: Κανένας άλλος σύλλογος δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει το Champions League τόσο συχνά όσο η Ρεάλ Μαδρίτης και παρόμοιοι αγώνες είναι στο DNA της ομάδας. Η φόρμα της Ρεάλ είναι σταθερή, η ήττα στην έδρα της είναι σπάνια. Η Μπάγερν Μαδρίτης θα την προβληματίσει, αλλά οι γηπεδούχοι έχουν εξαιρετική ταχύτητα και πιο διαφορετικούς παίκτες. Νούμερο ένα.

Trust:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

BETWINNERΣτοιχηματίστε στην Betwinner με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker