Πίτσμπουργκ- Νάσβιλ: 2η ομάδα που σημείωσε περισσότερα από 3 γκολ

GRbookmaker
17 Απριλίου, 2024
160 Προβολές

Η δική μας επιλογή: Πίτσμπουργκ- Νάσβιλ: 2η ομάδα που θα πετύχει περισσότερα από 3 γκολ

Το Πίτσμπουργκ απροσδόκητα κατάφερε ακόμα να μπει με νύχια και με δόντια στη διεκδίκηση των πλέι οφ στα τέλη της κανονικής περιόδου, παρά το γεγονός ότι πέταξε λευκή πετσέτα με την ανταλλαγή του βασικού σκόρερ Τζέικ Γκουέντσελ στη λήξη της προθεσμίας μεταγραφών. Αλλά είναι ακόμα εκεί, υπάρχει ακόμα μια ομάδα γύρω από τον Sidney Crosby που έχει καταφέρει να αποσπάσει 16 βαθμούς στα τελευταία 10 παιχνίδια, τους περισσότερους στην Ανατολική Περιφέρεια. Με τρεις ημέρες να απομένουν για την κανονική περίοδο, οι Πένγκουινς απέχουν μόλις έναν βαθμό από μια θέση στα πλέι οφ.

Η Ανατολική Διάσκεψη μοιάζει με μαραθώνιο με γυμνοσάλιαγκες. Ομάδες όπως η Φιλαδέλφεια ή το Ντιτρόιτ, οι οποίες είχαν εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι οφ πριν από λίγο καιρό, αργούν να προχωρήσουν και ομάδες που θεωρούσαμε ότι δεν έχουν καμία ελπίδα, όπως οι Islanders ή το Πίτσμπουργκ, έχουν αρχίσει να τους ακολουθούν με την ανάσα στο σβέρκο. Για τους Πένγκουινς, η ευκαιρία υπάρχει ακόμα και ο προπονητής Μάικ Σάλιβαν προσπαθεί με κάθε τρόπο να χρησιμοποιήσει τον τερματοφύλακα που έφερνε σπουδαία αποτελέσματα μόλις πριν από 14 ημέρες, τον Άλεξ Νεντελίκοβιτς.

Έλαμψε στις αρχές Απριλίου απέναντι στους Ρέιντζερς και την Ουάσινγκτον και έκλεψε κυριολεκτικά μερικές νίκες. Όμως δείχνει κουρασμένος. Έχει πιάσει τα 10 από τα τελευταία 11 παιχνίδια. Στα τρία προηγούμενα είχε τουλάχιστον τρία γκολ και φαίνεται να του τελειώνουν οι ανάσες. Απόψε εξακολουθεί να βρίσκεται στο τέρμα απέναντι σε μια δυνατή ομάδα του Νάσβιλ. Έχει τα περισσότερα σουτ στο τέρμα τις τελευταίες οκτώ ημέρες (κατά μέσο όρο 36 ανά παιχνίδι) και ένα εξαιρετικό παιχνίδι με δύναμη (30%). Παίζει απόψε το τελευταίο του παιχνίδι στην κανονική περίοδο και δεν μπορεί να τερματίσει καλύτερα από την έβδομη θέση (αλλά μπορεί ακόμα να ξεπεράσει το Βέγκας).

Όπως και να έχει, θα ξεκινήσει τα πλέι οφ εκτός έδρας και θα έχει έναν δυνατό αντίπαλο στον πρώτο γύρο- είτε το Ντάλας είτε το Βανκούβερ. Δεν έχει ακριβώς το κίνητρο των Πένγκουινς σήμερα, αλλά σίγουρα δεν θα ρίξει τίποτα σήμερα με την κρίσιμη φάση της σεζόν να χτυπάει την πόρτα.

Τι να στοιχηματίσετε: Η Νάσβιλ δείχνει πολύ καλή μπροστά αυτή τη στιγμή και απόψε θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που παίζει ένα υπαρξιακό παιχνίδι, αλλά ο τερματοφύλακάς της δείχνει αρκετά κουρασμένος. Επιπλέον, οι Πενς δεν βγαίνουν πολύ με παίκτη λιγότερο αυτή τη στιγμή και από την άλλη, το power play έχει δουλέψει για το Νάσβιλ. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πετύχουν τρία ή περισσότερα γκολ σήμερα με ευκολία.

. Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

BETWINNERΣτοιχηματίστε στην Betwinner με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker