Πίτσμπουργκ- Λος Άντζελες: 1

GRbookmaker
19 Φεβρουαρίου, 2024
170 Προβολές

Η επιλογή μας: Πίτσμπουργκ- Λος Άντζελες: 1

19.02.2024 00:07

Σήμερα θα γίνει μια μεγάλη γιορτή στο Πίτσμπουργκ. Το νούμερο 68 του Γιάρομιρ Γιαγκρ θα μπει κάτω από το ταβάνι της αρένας και ο Γιαγκρ θα τα βρει και επίσημα με την πρώτη του ομάδα στο NHL. Ο Γιαγκρ βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο Πίτσμπουργκ και μπορούμε να πούμε ότι πραγματικά έχει επικρατήσει η “Jagrmania”. Ο Τσέχος θρύλος έχει ήδη συναντήσει τον Mario Lemieux για δείπνο και έκανε προπόνηση με την τωρινή ομάδα. Οι αστέρες Sidney Crosby και Evgeni Malkin ξετρελάθηκαν με το γεγονός ότι μπορούν να βρίσκονται στον ίδιο πάγο με τα πρότυπα τους. Εκατοντάδες οπαδοί τον χειροκρότησαν.

Ο Jagr είχε ήδη μερικές άλλες τυπικές διαδικασίες. Σε ένα συμπόσιο, σχολίασε μάλιστα την αποχώρησή του από την ομάδα, κάτι που πολλοί οπαδοί εκλαμβάνουν ως προδοσία. Φαίνεται όμως ότι όλα έχουν ανάψει και θα γίνει πραγματικό σόου απόψε στο παιχνίδι με το Λος Άντζελες. Ο Γιαγκρ είναι ένα είδωλο στο Πίτσμπουργκ. Ίσως όχι τόσο μεγάλος όσο ο Λεμιέ ή ακόμα και ο Κρόσμπι, αλλά θα γυρίσει τους οπαδούς πίσω στη δεκαετία του ’90, όταν ο Γιαγκρ κυριαρχούσε. Θα αποτελέσει τεράστιο κίνητρο για τους σημερινούς παίκτες. Θα είναι παρόντες στην τελετή.

Οι Αμερικανοί ξέρουν πώς να δίνουν σόου και ας ελπίσουμε ότι θα είναι θεαματικό σήμερα και θα συσπειρώσει την ομάδα για μια μεγάλη εμφάνιση. Το γεγονός ότι το Λος Άντζελες βρίσκεται εκτός έδρας, παίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με ταξίδι και τέταρτη στα τελευταία έξι, θα μπορούσε επίσης να αποτελέσει πλεονέκτημα. Οι Κινγκς θα είναι κουρασμένοι.

Τι να στοιχηματίσετε: Ο Κρόσμπι θα το πάρει πάνω του. Δεν θα αφήσει τίποτα να χαλάσει τη βραδιά του Jagr απόψε. Το Πίτσμπουργκ θα πάρει αφορμή από την υπέροχη ατμόσφαιρα στην αρένα απόψε και θα κερδίσει έναν κουρασμένο αντίπαλο.

Trust: 8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker