Πίλσεν – Φιορεντίνα: 2

GRbookmaker
10 Απριλίου, 2024
140 Προβολές

Η συμβουλή μας: Πλζεν – Φιορεντίνα: 2

11.04.2024 18:45

Η τελευταία εκπρόσωπος του Κυπέλλου Τσεχίας, Βικτόρια Πλζεν, θα ανοίξει τα προημιτελικά του Conference League στην έδρα της ιταλικής Φιορεντίνα την Πέμπτη.

Οι Δυτικοί Τσέχοι είναι το αουτσάιντερ στο επερχόμενο ματς, κάτι που ισχύει και προς την κατεύθυνση της πρόκρισης. Αν και ο προπονητής Κούμπεκ και τα παιδιά του πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσουν τον ισχυρότερο αντίπαλο που έχουν συναντήσει στο ECL. Η Πλζεν έχει αποφύγει μέχρι στιγμής αντιπάλους από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, που είναι διαφορετικοί από τη Σερβέτ, το Ζάγκρεμπ ή την Αστάνα. Η Plzeň έχει πρόβλημα στα άκρα του γηπέδου πριν από τη μονομαχία με την ιταλική ομάδα, οι περισσότεροι ακραίοι επιθετικοί έχουν προβλήματα υγείας. Ο Sýkora τραυματίστηκε σοβαρά το Σαββατοκύριακο, ούτε οι Jirka, Mosquera και Kopic είναι πλήρως έτοιμοι. Ο τελευταίος είναι ο πιο κοντινός σε μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Η Φιορεντίνα έχασε 0-1 από τη Γιουβέντους για τη Serie A την Κυριακή και επιβεβαίωσε ότι δεν βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση αυτή τη στιγμή (είχε δύσκολη ισοπαλία στο πρωτάθλημα). Από την άλλη πλευρά, κυριάρχησε στην μπάλα στο Τορίνο, έχοντας 75% κατοχή μπάλας απέναντι στη Γηραιά Κυρία. Και στη μονομαχία με την Πλζεν ο ιταλικός σύλλογος θα ελέγξει την μπάλα, η τεχνική ωριμότητα των ατόμων είναι σε υψηλότερο επίπεδο από ό,τι στην περίπτωση των γηπεδούχων. Υπάρχουν αρκετοί σπουδαίοι παίκτες στην ομάδα που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη διαφορά, οι Γκονζάλεζ, Μποναβεντούρα, Μπελότι, Ικόνε, Μπάρακ και άλλοι μπορούν να σκοράρουν από μακριά και από κοντά. Σε κάθε περίπτωση, οι φιλοξενούμενοι θα πιέσουν την Πίλσεν και θα πετύχουν γκολ στο ματς. Στην καλύτερη περίπτωση, ακόμα και η Πλζεν μπορεί να σκοράρει, καθώς η Φιορεντίνα από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά συγκεντρώνει αρκετά σπάνια καθαρά φύλλα.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Τσέχικη ποδοσφαιρική ομάδα θέλει να πάρει βαθμό στην διπλή αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα, αλλά θα είναι δύσκολο απέναντι σε έναν εξαιρετικά ποιοτικό αντίπαλο. Οι φιλοξενούμενοι πετυχαίνουν πολλά γκολ στο κύπελλο, η ομάδα πιέζει όσο το δυνατόν περισσότερο μέχρι τέλους. Η ιταλική ομάδα θα ελέγξει το παιχνίδι, κάτι που αποτελεί βασική προϋπόθεση για μια σημαντική νίκη.

Εμπιστοσύνη:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker