Ουρουγουάη – Βολιβία: πολυκοσμία 1:0 2:0 3:0

GRbookmaker
27 Ιουνίου, 2024
45 Προβολές

Η συμβουλή μας: Ουρουγουάη – Βολιβία: πολυβόλα 1:0 2:0 3:0

28.06.2024 03:00

Τα πράγματα βράζουν στη Βολιβία. Κάποιοι στρατηγοί επιχείρησαν ανεπιτυχώς στρατιωτικό πραξικόπημα- εν τω μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές θα επιχειρήσουν ένα μικρό θαύμα στο στάδιο MetLife του Νιου Τζέρσεϊ, το οποίο θα είναι μια νίκη επί της ανερχόμενης Ουρουγουάης.

Η Λα Βέρντε έχει χάσει το ενδέκατο παιχνίδι της από τα δεκατρία τελευταία (κερδίζοντας μόνο το Περού και την Ανδόρα) και δεν έχει σκοράρει σε έξι παιχνίδια, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένης της απουσίας οποιουδήποτε σχετικού κανονιέρη. Απέναντι στους Αμερικανούς έστειλε έξι σουτ, αλλά κυρίως προωθητικά. Η Βολιβία είναι επικίνδυνη μόνο εντός έδρας στη Λα Παζ, όπου οι φιλοξενούμενοι ξεμένουν από οξυγόνο στα ψηλά βουνά.

Η Ουρουγουάη έχει τις δυνατότητες να κερδίσει όλο το τουρνουά, άλλωστε μαζί με την Αργεντινή έχουν τους περισσότερους τίτλους (15) από το παλαιότερο ηπειρωτικό πρωτάθλημα. Έκανε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας τον Παναμά με 3-1. Έχει όμως και περιθώρια βελτίωσης, αφού πέτυχε δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Πάντως, η ομάδα δεν έχει πολλές αδυναμίες και παίζει με διασκεδαστικό τρόπο, με το επιθετικό στιλ της γραφής του Αργεντινού προπονητή Μαρσέλο Μπιέλσα. Η Ουρουγουάη συνέτριψε με 4-0 το Μεξικό στην πρόβα τζενεράλε πριν το τουρνουά και είναι δεύτερη στα παγκόσμια προκριματικά μετά από έξι αγωνιστικές.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Ουρουγουάη κέρδισε τον περασμένο Νοέμβριο τον τελευταίο της προκριματικό αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο με 3-0 εντός έδρας και το αποτέλεσμα του αγώνα της Πέμπτης μπορεί να καλύψει το πολυπόθητο 1-0 2-0 3-0.

Εμπιστοσύνη:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

20BETΣτοιχηματίστε στην 20bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker