Ουντινέζε – Νάπολι: Και οι δύο ομάδες σκοράρουν

GRbookmaker
6 Μαΐου, 2024
14 Προβολές

Η συμβουλή μας: Η Ουντινέζε θα παίξει με την Ουντινέζε και την Ουντινέζε: Ουντινέζε – Νάπολι: Και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν

06.05.2024 20:45

Μια πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία περιμένει τον προπονητή της Ουντινέζε, Φάμπιο Κανναβάρο, ο οποίος είναι γέννημα και θρέμμα της Νάπολης, σε ένα από τα πρώτα του παιχνίδια στον πάγκο ομάδας πρώτης κατηγορίας. Πάντως, τα παιδιά του ξεκινούν αυτόν τον γύρο από τη ζώνη του υποβιβασμού με δύο βαθμούς, μετά από σκληρή μάχη την προηγούμενη φορά στο γήπεδο της τέταρτης Μπολόνια (1-1). Η Νάπολι αναδείχθηκε επίσης ισόπαλη εντός έδρας με την AS Roma (2-2), αλλά πηγαίνει σε αυτόν τον γύρο από την ένατη θέση και η συμμετοχή της στα κύπελλα της επόμενης χρονιάς παραμένει πολύ αβέβαιη.

Η Ουντινέζε δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στην έδρα της φέτος και έχει κερδίσει μόνο ένα παιχνίδι εδώ μέχρι στιγμής. Επιπλέον, έχει χάσει τις τρεις τελευταίες φορές εδώ, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα με την AS Roma, τα τελευταία 20 λεπτά του οποίου διεξήχθησαν την περασμένη Πέμπτη (1:2). Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στην άμυνα, καθώς η Ουντινέζε έχει καταφέρει πάντα να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά στα 12 από τα 14 τελευταία παιχνίδια της εδώ.

Η τελευταία εκτός έδρας εμφάνιση της Νάπολι πήγε τρομερά στραβά, όταν έχασε από τη μαχητική Έμπολι, και θα θέλει να αποφύγει αυτό το σενάριο στο Ούντινε. Ωστόσο, η Νάπολι έχει κερδίσει μόνο δύο από τα 12 προηγούμενα ανταγωνιστικά εκτός έδρας παιχνίδια της (2-3-7) και οι επισκέψεις της στην αντίπαλό της φέτος δεν είναι σε καμία περίπτωση τρομακτικές. Στις τέσσερις τελευταίες φορές που έμεινε μακριά από την έδρα της, έχασε στο ημίχρονο.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η ήττα με 0:1 στην Έμπολι ήταν το πρώτο σερί παιχνίδι για τη Νάπολι στο οποίο και οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν μετά από πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Το στοίχημα για επικράτηση και των δύο ομάδων ήταν επίσης επιτυχημένο στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Ουντινέζε, ενώ ίσχυσε και σε τέσσερις διαδοχικές μονομαχίες.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker