Ουάσινγκτον – Νιου Τζέρσεϊ: 2

GRbookmaker
20 Φεβρουαρίου, 2024
170 Προβολές

Η επιλογή μας: Ουάσινγκτον – Νιου Τζέρσεϊ: 2

21.02.2024 01:07

Ουάσινγκτον και Νιου Τζέρσεϊ προσπαθούν να μπουν στα πλέι οφ, αλλά μέχρι στιγμής είναι από τις ανεπιτυχείς ομάδες, καθώς βρίσκονται εκτός της οκτάδας. Οι Devils βρίσκονται σε καλύτερη θέση, καθώς είναι ένατοι και μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από το οκτάθλημα του Ντιτρόιτ. Οι Capitals, από την άλλη, είναι ενδέκατοι και η διαφορά τους έχει ήδη σκαρφαλώσει στους οκτώ βαθμούς.

Στην τελευταία τους αναμέτρηση, που διεξήχθη στις αρχές Ιανουαρίου, το Νιου Τζέρσεϊ κατάφερε να κερδίσει με 6-3. Τρεις παίκτες βρέθηκαν στα πρόθυρα χατ τρικ, αλλά οι Νίκο Χισιέ, Ντόσον Μέρσερ και Μάικλ ΜακΛάουντ σταμάτησαν από δύο γκολ.

Η Ουάσινγκτον θα πρέπει να στερηθεί τον Σλοβάκο αμυντικό Μάρτιν Φεϊρβάρι, ο οποίος παίζει σταθερά σε ένα ελίτ αμυντικό ζευγάρι, κάτι που αποτελεί μεγάλη επιπλοκή για την Ουάσινγκτον πριν από το παιχνίδι.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Νιου Τζέρσεϊ διαθέτει μια νεότερη και πιο επιθετική ομάδα και αποτελεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός των θέσεων υποβιβασμού. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι οι Devils έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά φέτος από τραυματισμούς. Στον πάγο της Ουάσινγκτον, θα μπορέσει να σβήσει και πάλι το έλλειμμα των πλέι οφ και να κερδίσει.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

1XBETΣτοιχηματίστε στην 1xbet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker