Οσασούνα – Βιγιαρεάλ: Βιγιαρεάλ: Περισσότερα από 2.5 γκολ στον αγώνα

GRbookmaker
25 Μαΐου, 2024
14 Προβολές

Η επιλογή μας: Η επιλογή μας: Οσασούνα – Βιγιαρεάλ: Αριθμός τερμάτων στον αγώνα: Περισσότερα από 2.5

25.05.2024 14:00

Και οι δύο ομάδες σκόραραν απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους από την πρωτεύουσα στην τελευταία αγωνιστική. Η Οσασούνα σόκαρε με τη θετική έννοια του όρου στο έδαφος της Ατλέτικο, όπου επικράτησε με 4-1, τσιμεντώνοντας έτσι την “Ατλέτι” στην τέταρτη θέση. Η Βιγιαρεάλ φιλοξένησε την πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης και χρειαζόταν τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για την έβδομη θέση στο κύπελλο. Τελικά, παρά το κακό πρώτο ημίχρονο (1:4), οι “κίτρινοι” βρέθηκαν μακριά από αυτό, αλλά στο κυνήγι του δευτέρου ημιχρόνου κατάφεραν “μόνο” να ισοφαρίσουν σε 4:4. Η Βιγιαρεάλ θα κλείσει τη σεζόν στην όγδοη θέση ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του σαββατιάτικου αγώνα και θα πρέπει να μείνει χωρίς ευρωπαϊκούς αγώνες την επόμενη σεζόν.

Οι γηπεδούχοι δεν γνωρίζουν ακόμα την τελική τους θέση. Πριν από την τελευταία αγωνιστική, η Οσασούνα είναι ενδέκατη και ανάλογα με το αποτέλεσμα της μονομαχίας με τη Βιγιαρεάλ, μπορεί να βελτιωθεί ή να χειροτερέψει μία θέση.

Τι να στοιχηματίσετε:

Και οι δύο αντίπαλοι έδειξαν ελπιδοφόρες εμφανίσεις στον τελευταίο γύρο, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Στο ντέρμπι του πρωταθλήματος, κανένας από τους δύο δεν αγωνίζεται πλέον ιδιαίτερα, οπότε το Σάββατο μπορεί να πέσουν περισσότερα γκολ.

Αυτοπεποίθηση: Η ομάδα του Ντέιβιντ Σίλβερ είναι η καλύτερη δυνατή ομάδα για την επόμενη αγωνιστική:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

1XBETΣτοιχηματίστε στην 1xbet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker