Ολλανδία – Καναδάς: νικητής Ολλανδία/κάθε ομάδα σκοράρει ΝΑΙ

GRbookmaker
6 Ιουνίου, 2024
15 Προβολές

Ολλανδία – Καναδάς: νικητής Ολλανδία/κάθε ομάδα να σκοράρει ΝΑΙ

06.06.2024 20:45

Η Ολλανδία επέλεξε έναν αντισυμβατικό αντίπαλο για την τελευταία της προετοιμασία πριν από το Euro, αλλά η εθνική ομάδα του Καναδά έχει πολλούς συμπατριώτες της από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οπότε αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

Οι “οράνιε” είναι το μαύρο άλογο του πρωταθλήματος, με πληθώρα παικτών από τους κορυφαίους συλλόγους της Αγγλίας (Τότεναμ Χότσπερ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι), της Γερμανίας (Μπάγερν Μονάχου, Λεβερκούζεν, Ντόρτμουντ), της Ισπανίας (Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης), της Ιταλίας (Μίλαν, Ίντερ, Μπέργκαμο), με μοναδική αδυναμία τη θέση του τερματοφύλακα. Πολλά σπουδαία άτομα μπορούν επίσης να φέρουν προβλήματα, δεν θα μπουν όλοι στο γήπεδο. Οι Ολλανδοί, λοιπόν, δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν τις κορυφαίες ομάδες τα τελευταία χρόνια, χάνοντας μόνο τους τελευταίους δώδεκα μήνες από την Κροατία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Γερμανία.

Ο Καναδάς βρίσκεται στην Ευρώπη και προετοιμάζεται για το Κόπα Αμέρικα, ενώ μετά τους “οράνιε” θα παίξει με τη Γαλλία. Οι Καναδοί δεν συναντούν πολύ συχνά ευρωπαϊκές ομάδες, καθώς η τελευταία τους αναμέτρηση ήταν παιχνίδια στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πριν από τρία χρόνια, όπου έχασαν από την Κροατία με 1-4 και το Βέλγιο με 0-1. Η ομάδα είναι πιο δυνατή επιθετικά παρά αμυντικά- στο περσινό Nations League, ο Καναδάς δέχθηκε δύο γκολ από την Κούβα (2:4), τη Γουαδελούπη (2:2) και τις ΗΠΑ (2:2), ενώ στις δύο προημιτελικές μονομαχίες με τη Τζαμάικα δέχθηκε συνολικά τέσσερα (2:1, 2:3).

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Ολλανδία θα κερδίσει, αλλά δεν θα είναι με καθαρό φύλλο αγώνα. Ο Καναδάς διαθέτει ποιοτικούς επιθετικούς, ο Τζόναθαν Νταβίντ έκανε καλή σεζόν στη Ligue 1 και ο Κάιλ Λαρίν (Μαγιόρκα) ήταν παραγωγικός με την εθνική ομάδα.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

20BETΣτοιχηματίστε στην 20bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker