Ολλανδία – Ισπανία: 2ο ημίχρονο Ολλανδία -2.5

GRbookmaker
29 Ιουλίου, 2024
25 Προβολές

Η συμβουλή μας: Ολλανδία – Ισπανία: 2ο ημίχρονο Ολλανδία -2.5

30.07.2024 14:00

Στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων θα συναντηθούν παλιοί φίλοι που αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Δεκεμβρίου και στα πρόσφατα Ολυμπιακά προκριματικά της Ισπανίας, όπου οι Τσέχοι χάντμπολίστες προσπάθησαν μάταια να προκριθούν. Οι Ολλανδοί κέρδισαν και τους δύο αγώνες (29:21, 27:26) και αναμένεται να έχουν το πάνω χέρι και στο Παρίσι.

Οι Ισπανοί έχασαν και τους δύο πρώτους αγώνες και ήταν φαβορί και στους δύο. Άνοιξαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες με μια συντριπτική ήττα 18:29 από τη Βραζιλία, την οποία είχαν νικήσει έξι φορές στη σειρά πριν. Στη συνέχεια έχασαν 21:26 από την Αγκόλα, την οποία είχαν ταπεινώσει 22:21 στα προκριματικά λίγο πριν το τουρνουά. Το πρόβλημα της Ισπανίας είναι επιθετικό, κατάφερε να πετύχει περισσότερα από δέκα γκολ μόνο σε ένα ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Αγκόλα κατέρρευσε εντελώς στην επίθεση και έμεινε στα έξι γκολ μετά την ανάπαυλα. Αισθητή είναι η απουσία της μεσοεπιθετικής Αλίσια Φερνάντες, η οποία τραυματίστηκε λίγο πριν το τουρνουά.

Οι Ολλανδοί διαθέτουν μια πιο έμπειρη και ποιοτικότερη ομάδα, η οποία έχει δείξει καλύτερα αποτελέσματα από τους Ισπανούς στις πρόσφατες μεγάλες διοργανώσεις. Έχουν τέσσερις παίκτες που έχουν πετύχει περισσότερα από 600 γκολ στην εθνική ομάδα, αλλά η επόμενη γενιά κάνει ήδη αισθητή την παρουσία της. Σε αντίθεση με τους Ισπανούς, τα έβαλαν με την Αγκόλα (34:31) και έπαιξαν ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι με τη διοργανώτρια Γαλλία (28:32), αλλά συνολικά είναι πολύ πιο παραγωγικοί και το επιθετικό τους παιχνίδι είναι μεταβλητό.

Τι να στοιχηματίσετε:

Οι Ισπανοί άντεξαν αρχικά στις δύο πρώτες μονομαχίες, αλλά σταδιακά έπεσαν και έχασαν καθαρά τα δεύτερα ημίχρονα (8:14, 6:12). Παρόμοια θα είναι η κατάσταση και απέναντι στους Ολλανδούς.

Εμπιστοσύνη:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

IVIBETΣτοιχηματίστε στην Ivibet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!!
Συγγραφέας GRbookmaker