Ολλανδία – Αγγλία: κάθε ομάδα συνεχίζει να βάζει γκολ/ΟΗΕ

GRbookmaker
9 Ιουλίου, 2024
20 Προβολές

Η πρόβλεψή μας: Ολλανδία – Αγγλία: Κάθε ομάδα να πετύχει κι άλλα γκολ/UN

10.07.2024 21:00

Η Αγγλία βρίσκεται στα ημιτελικά για τρίτη φορά στα τελευταία τέσσερα μεγάλα τουρνουά, αλλά εκεί τελειώνει ο κατάλογος των θετικών από την εμφάνισή της στο φετινό Euro. Η “Άλμπιον” και ειδικά ο προπονητής Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δέχονται κριτική για τις ελλιπείς εμφανίσεις και μόνο ο τίτλος μπορεί να τους σώσει. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τους επιθετικά συντονισμένους Ολλανδούς, οι οποίοι προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος παρά την (κάτω του μετρίου) άμυνα.

Οι Άγγλοι είναι μια παρόμοια περίπτωση με τη Γαλλία, αλλά σε αντίθεση με τη Γαλλία, θα δείξουν κατά καιρούς αναλαμπές των τεράστιων δυνατοτήτων τους. Αλλά βγήκαν από το γκρίζο μόνο όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, και μόνο για λίγο. Στον όγδοο τελικό με τη Σλοβακία (2-1 π.μ.) απέτρεψαν τον αποκλεισμό με ψαλίδι του Μπέλινγκχαμ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ στον προημιτελικό με την Ελβετία (1-1, 5-3 στα πέναλτι) ανέβασαν τις ταχύτητες όταν βρήκαν δίχτυα στο 75ο λεπτό και ο Σάκα ισοφάρισε πέντε λεπτά αργότερα.

Κατά τα άλλα, κακή εμφάνιση από την ακριβότερη ομάδα του τουρνουά. Ο Σάουθγκεϊτ δεν μπορεί να φτιάξει μια λειτουργική ομάδα από παίκτες που λάμπουν στους καλύτερους συλλόγους του κόσμου, παίζουν πολύ κάτω από τις δυνατότητές τους. Ο Foden είναι σκιά του καλύτερου παίκτη της Premier League, ο Kane είναι πιο έγκυρος στην άμυνα του, ο Bellingham γλίτωσε την τιμωρία για μια άσεμνη χειρονομία για να πανηγυρίσει ένα γκολ εναντίον της Σλοβακίας. Συνοψίζοντας, η Αγγλία τα πήγε πολύ χειρότερα απ’ ό,τι αναμενόταν στη Γερμανία. Παραδόξως, όμως, μπορεί να είναι αρκετή για τον τελικό, με την Ολλανδία να είναι ένας παιχνιδιάρικος αντίπαλος για την Άλμπιον.

Οι “οράνιε” έχουν πετύχει εννέα γκολ στο πρωτάθλημα, δύο απέναντι στην Πολωνία (2-1) και τρία στον οκταπλό τελικό απέναντι στη μέτρια Ρουμανία (3-0), για την οποία και μόνο η έξοδος από τον όμιλο ήταν μεγάλο επίτευγμα. Στη συνέχεια, πέρασαν στα ημιτελικά από τον πατριάρχη Müldüra, με τον αγώνα με την Τουρκία (2-1) να αποκαλύπτει τις αδυναμίες της στην άμυνα. Δέχτηκαν και πάλι μετά από κόρνερ, ένα μόνιμο πρόβλημά τους, και άντεξαν την πίεση με μεγάλη τύχη στο τέλος, με τους Τούρκους να έχουν πάρα πολύ εύκολες ευκαιρίες. Οι Ολλανδοί έχουν μεγαλύτερη δύναμη στην επίθεση, με τον Γκάκπα ειδικότερα να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα στο τουρνουά, πετυχαίνοντας τρία γκολ και συμβάλλοντας και στο γκολ της πρόκρισης στα ημιτελικά. Ο μεγάλος κίνδυνος προέρχεται από τον τζόκερ Weghorst.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Αγγλία είναι το χάρτινο φαβορί του αγώνα, αλλά κέρδισε το πρώτο παιχνίδι με τη Σερβία μόνο μετά από 90 λεπτά. Όπως και να έχει, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν, κάτι που έχει συμβεί στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια.

Εμπιστοσύνη:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

BETWINNERΣτοιχηματίστε στην Betwinner με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker