Ντόρτμουντ – PSG: νικητής PSG

GRbookmaker
1 Μαΐου, 2024
64 Προβολές

Η δική μας συμβουλή: Η Ντόρτμουντ είναι η καλύτερη ομάδα για την οποία θα παίξει το παιχνίδι: Ντόρτμουντ – PSG: νικητής PSG

01.05.2024 21:00

Από όλους τους αντιπάλους που αντιμετώπισε η Ντόρτμουντ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, είχε τα περισσότερα προβλήματα με την αντίπαλό της στον ημιτελικό. Οι Παριζιάνοι κέρδισαν στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων εντός έδρας με 2-0, ενώ στη συνέχεια έφεραν την πολυπόθητη ισοπαλία 1-1 στο τελευταίο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την πρόκριση να είναι στα μαχαίρια.

Η Ντόρτμουντ κυριάρχησε στον όμιλο του θανάτου μπροστά από την PSG, δίνοντάς της το πλεονέκτημα έδρας και στους δύο γύρους των πλέι οφ, το οποίο χρησιμοποίησε χωρίς αποτέλεσμα. Νίκησε 2-0 την PSV μετά από ισοπαλία 1-1 στο Αϊντχόφεν, έσβησε την ήττα με 1-2 από τη Μαδρίτη στα προημιτελικά και απέκλεισε την Ατλέτικο με 4-2 μετά από πέναλτι. Τώρα θα είναι σε διαφορετική κατάσταση, δεν μπορεί να περιμένει και πρέπει να χτίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο προβάδισμα πριν ταξιδέψει στη Γαλλία.

Πριν από τέσσερα χρόνια, το προβάδισμα ενός γκολ της Μπορούσια από το εντός έδρας παιχνίδι της (2-1) δεν ήταν αρκετό στον οκταπλό τελικό, οι Παριζιάνοι κέρδισαν τη ρεβάνς με 2-0 και έφτασαν στον τελικό της covid edition, όπου έπεσαν πάνω στην Μπάγερν. Η ίδια σύνθεση στον τελικό θα μπορούσε να συμβεί και φέτος. Για τον Kylian Mbappé, αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο των ονείρων για την PSG πριν την αναμενόμενη αποχώρησή του για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν και ο Λουίς Ενρίκε δεν υπολογίζει πλέον πολύ στον κυκλοθυμικό επιθετικό στη Ligue 1, εξακολουθεί να είναι απαραίτητος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με οκτώ σουτ είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, με δύο γκολ στη ρεβάνς των προημιτελικών στη Βαρκελώνη έφτασε τα 15 γκολ στα πλέι οφ και μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται μπροστά του.

Όπως και να έχει, η PSG βρίσκεται σε πολύ καλή θέση. Κατέκτησε πρόωρα τον γαλλικό τίτλο, στέλνοντας σαφές μήνυμα σε όλους τους αντιπάλους της με το κυρίαρχο 4-1 στη Βαρκελώνη. Θα είναι δύσκολο για την άμυνα της BVB να πιάσει όχι μόνο τον Mbappé, αλλά και την Barca και τον Dembélé, ο οποίος επισκίασε το παιχνίδι του Mbappé στη Βαρκελώνη. Η πανωλεθρία του Σαββατοκύριακου με 1-4 στη Λειψία, με την οποία η Ντόρτμουντ έμεινε κατά 90% εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν ένα βαρύ πλήγμα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την PSG.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η τρέχουσα φόρμα μιλάει υπέρ των Παριζιάνων, οι οποίοι αισθάνονται ότι έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν φέτος το πολυτιμότερο τρόπαιο του συλλόγου. Με νίκη στο Ντόρτμουντ θα ανακάμψουν και θα φτάσουν στον τελικό του Λονδίνου.

Trust:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

RABONAΣτοιχηματίστε στην Rabona με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker