Ντόρτμουντ – Μαδρίτη: νικητής Ντόρτμουντ

GRbookmaker
16 Απριλίου, 2024
167 Προβολές

Η συμβουλή μας: Η Ντόρτμουντ είναι η καλύτερη επιλογή για την ομάδα του Ντόρτμουντ: Ντόρτμουντ – Ατλ.Μαδρίτης: νικητής Ντόρτμουντ

16.04.2024 21:00

Αν ο Γκαλένο είχε αξιοποιήσει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 75ο λεπτό, θα είχε αυξήσει το σκορ σε 3-0 για την Ατλέτικο. Όμως ο Κόμπελ έκανε την απόκρουση της χρονιάς, ο αναπληρωματικός Χάλερ μείωσε έξι λεπτά αργότερα και η Ντόρτμουντ εξακολουθούσε να φτάνει στην ισοφάριση όταν δύο ακόμη φρέσκοι παίκτες, ο Μπινόε-Γκίτενς και ο Μπραντ, σημάδεψαν το δοκάρι. Οι ξεκαρδιστικές αλλαγές του Τέρζιτς ήταν αυτές που ανέτρεψαν πλήρως την εικόνα της πρεμιέρας, στην οποία οι Los Rojiblancos μπορεί να επικράτησαν με 2-1, αλλά και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι θα μπορούσαν να είχαν πάει στη Βεστφαλία με πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Όπως και να έχει, οι φιλοξενούμενοι θα αντιμετωπίσουν μια κόλαση μπροστά σε 80.000 θεατές στο Signal Iduna Park.

Η Ατλέτικο δεν θα είναι τόσο δραστήρια όσο στην έδρα της, όπου με υψηλό πρέσινγκ ανάγκασε τα λάθη της Ντόρτμουντ και χτύπησε δύο φορές με κλινική ακρίβεια. Τώρα είναι η σειρά της BVB, η οποία μετά την ισοπαλία 1-1 στο Αϊντχόφεν, κέρδισε 2-0 την εντός έδρας ρεβάνς στον οκταπλό τελικό. Ο Σάντσο έκρινε την ισοπαλία στο τρίτο λεπτό με το ντεμπούτο του γκολ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Άγγλος επιθετικός έχασε το Σαββατοκύριακο το ματς στο Μόνχενγκλαντμπαχ λόγω ασθένειας, όπου η Μπορούσια επικράτησε 2-1 χάρη σε δύο γκολ του Σάμπιτζερ. Ο Τέρζιτς άλλαξε τη μισή ενδεκάδα σε σχέση με το ματς της Μαδρίτης και εξέφρασε τη λύπη του για τον τραυματισμό του Χάλερ, ο οποίος αποχώρησε στο 10ο λεπτό. Πάντως, μπορεί να υπολογίζει στον Σάντσο.

Ο Σιμεόνε έκανε άλλες δύο αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα στο εντός έδρας ματς με τη Χιρόνα, αλλά από την αρχή άφησε να παίξει ο Γκριεζμάν, ο οποίος έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική εμφάνιση της Τετάρτης και ενίσχυσε με δύο γκολ το 3-1. Η Ατλέτικο βελτίωσε κατά πολύ τη θέση της στο Champions League, προσπέρασε την Μπιλμπάο και μείωσε τη διαφορά από τη Χιρόνα. Μια ευπρόσδεκτη ώθηση ενόψει της ρεβάνς στο Ντόρτμουντ. Σε κάθε περίπτωση, οι Los Rojiblancos δεν είναι τόσο δυνατοί εκτός έδρας όσο εντός, χάνοντας 0-1 από την Ίντερ στο Σαν Σίρο στον ημιτελικό και φέρνοντας ισοπαλίες σε Λάτσιο και Σέλτικ στη φάση των ομίλων. Και θα τους λείψει ο απόμακρος Λίνο, ένας από τους σκόρερ του πρώτου αγώνα.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η πρόκριση είναι ανοιχτή, ούτως ή άλλως οι πιο αδύναμες εκτός έδρας εμφανίσεις της Ατλέτι συν την εντός έδρας δύναμη της Ντόρτμουντ φέρνουν την BVB ως ελαφρύ φαβορί για τη ρεβάνς.

Εμπιστοσύνη:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

BETWINNERΣτοιχηματίστε στην Betwinner με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker