Ντιτρόιτ- Νάιλερς Νέας Υόρκης: 1

GRbookmaker
22 Μαρτίου, 2024
168 Προβολές

Η επιλογή μας: Detroit- NY Islanders: 1

22.03.2024 00:07

Το Ντιτρόιτ υποδέχεται σήμερα τον αρχηγό με ανοιχτές αγκάλες. Και πολύ πιθανόν να μπορούμε να πούμε και σωτήρα. Ο Ντίλαν Λάρκιν θα επιστρέψει σήμερα στην ενδεκάδα μετά από οκτώ παιχνίδια και δεν υπάρχουν καλύτερα νέα για το Ντιτρόιτ. Χωρίς αυτόν, το παιχνίδι των Red Wings κατέρρευσε εντελώς, η ομάδα έχασε πέντε παιχνίδια και μόλις στα τέλη της περασμένης εβδομάδας άρχισε να παίρνει λίγο τα πάνω της, όταν κέρδισε με 4-1 τον άμεσο ανταγωνιστή Μπάφαλο και την τελευταία φορά πέρασε στην παράταση από το Κολόμπους (αλλά στο μεταξύ έχασε από το Πίτσμπουργκ με 3-6 το Σάββατο).

Πριν από τον τραυματισμό του Λάρκιν, οι Red Wings είχαν καθιερωθεί ως σχεδόν σίγουροι διεκδικητές, κερδίζοντας έξι συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά το έδαφος που είχαν κερδίσει άρχισε να καταρρέει με την απουσία του αρχηγού. Απόψε στην Little Ceasers Arena, οι Red Wings υποδέχονται τους αγωνιζόμενους Islanders, οι οποίοι είναι ένα αρκετά πιστό αντίγραφο του εαυτού τους τον τελευταίο καιρό. Η ομάδα του προπονητή Πάτρικ Ρόι πήγαινε επίσης στα πλέι οφ μετά από ένα πολύ αξιοσέβαστο σερί πέντε νικών, αλλά απροσδόκητα το ακολούθησε με το σημερινό σερί πέντε ηττών.

Θα είναι μια απελπισμένη ομάδα, αλλά δεν κάνει σχεδόν τίποτα αυτή τη στιγμή. Οι φάσεις με παίκτη παραπάνω και με παίκτη λιγότερο δεν αποδίδουν, έχουν ποσοστό επιτυχίας στα σουτ μόλις 5,3% τις τελευταίες οκτώ ημέρες και είναι κατώτεροι των περιστάσεων σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού. Το Ντιτρόιτ επίσης δεν είναι απόλυτα κυρίαρχο, αλλά έχει 11% ποσοστό επιτυχίας στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του και το Power Play λειτουργεί λίγο καλύτερα (27%). Ο παράγοντας Χ, πάντως, είναι η επιστροφή του αρχηγού Dylan Larkin απόψε, ο οποίος είναι το κεντρικό κομμάτι της επίθεσης και σίγουρα θα επιστρέψει στη θέση του ως πρώτος σέντερ.

Τι να στοιχηματίσετε: Το Ντιτρόιτ έχει πάρει τα πάνω του τον τελευταίο καιρό και ξέρει ότι ήρθε η ώρα να σώσει τη σεζόν. Απόψε θα παραταχθεί με τον βασικό του ηγέτη και θα πρέπει να ξεπεράσει τους άσχετους Islanders.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker