Νορβηγία – Τσεχία: κάθε ομάδα πετυχαίνει ένα γκολ – ΝΑΙ

GRbookmaker
20 Μαρτίου, 2024
171 Προβολές

Η πρόβλεψή μας: Νορβηγία – Τσεχία: Κάθε ομάδα θα σκοράρει – ΝΑΙ

22.03.2024 18:00

Η εθνική ομάδα της Τσεχίας θα έχει την πρώτη της συνάντηση υπό τον Ιβάν Χάσεκ και ο ορισμός δείχνει ότι θα δοκιμαστεί αρκετά στα επόμενα παιχνίδια με Νορβηγία και Αρμενία.

Ο έμπειρος προπονητής έχει καλέσει φρέσκο αίμα στην ομάδα, η οποία φαίνεται αρκετά συμπαθής. Σε κάθε περίπτωση, οι Hranac, Vlcek, Sulc, Jurásek ή Jaroš αξίζουν την υποψηφιότητα και μπορούν να δώσουν νέα δυναμική στην ομάδα. Από την άλλη πλευρά, η τριάδα των Brabec, Kuchta και Coufal, η οποία παραβίασε τον εσωτερικό κανονισμό της εθνικής ομάδας την προηγούμενη φορά, έμεινε εκτός αποστολής. Αλλά αυτή ήταν μια καλή κίνηση από τη διοίκηση της ομάδας, οι δημοσιογράφοι θα έκαναν ξανά και ξανά τις ίδιες ερωτήσεις και η εθνική ομάδα δεν θα είχε ένα διάλειμμα για να προετοιμαστεί. Από την άλλη πλευρά, ο Antonín Barák, ο οποίος έχει δυνατότητες για γκολ, θα πάρει μια νέα ευκαιρία, και αυτό ακριβώς χρειάζεται η ομάδα.

Το γεγονός ότι τόσο ο Hložek όσο και ο Schick ξεκίνησαν στην τελευταία αγωνιστική της Bundesliga είναι επίσης θετικό νέο, ενώ οι παίκτες του πρωταθλήματος Chytil και Chorý είναι επίσης σε φόρμα σκοραρίσματος. Έτσι, η εθνική ομάδα θα είναι επικίνδυνη και καλά εξοπλισμένη από άποψη δύναμης προς τα εμπρός. Χειρότερη θα είναι η κατάσταση προς τα πίσω, όπου υπάρχουν αρκετοί παίκτες που αγωνίζονται με τη φόρμα τους. Οι Zelený, Holeš ή Krejčí διανύουν μια πιο αδύναμη περίοδο και η υποψηφιότητά τους δεν αποτελεί καλό μήνυμα για άλλους που αποδίδουν καλύτερα. Εν τω μεταξύ, η άμυνα θα πρέπει να ανταγωνιστεί έναν από τους καλύτερους επιθετικούς σήμερα, τον Erling Haaland.

Η Νορβηγία έσκασε στα προκριματικά του Euro, οπότε η ομάδα έχει ξεκινήσει μια αλλαγή γενιάς. Από τους ποδοσφαιριστές του γηπέδου, κανένας δεν είναι πάνω από τριάντα ετών, με μόνο τον τερματοφύλακα Νάιλαντ να αντιστρατεύεται την προαναφερθείσα τάση. Σε κάθε περίπτωση, η Νορβηγία έχει στη διάθεσή της μια σπουδαία ομάδα γεμάτη αστέρια. Εκτός από τον εκπληκτικό Χάαλαντ, υπάρχουν οι επιθετικοί Σόρλοθ και Λάρσεν από την Ισπανία, ο αρχηγός Όντεγκααρντ, ο οποίος παλεύει για τον τίτλο με την Άρσεναλ, ενώ ο Όσκαρ Μπομπ από τη Μάντσεστερ Σίτι έχει μεγαλώσει πολύ φέτος. Μπορεί να είναι λίγο πιο αδύναμη αμυντικά, αλλά ο Ράιερσον από τη Ντόρτμουντ ή ο Άγιερ από την Μπρέντφορντ είναι επίσης γνωστά ονόματα με μεγάλη ποιότητα.

Η Νορβηγία δεν έχει πίεση και μπορεί να παίξει εντελώς χαλαρά, κάτι που σημαίνει ότι θα πιέσει επιθετικά για να στείλει έστω ένα μικρό συγγνώμη στους φιλάθλους της. Επίσης, οι Τσέχοι έχουν παίξει κυρίως επιθετικά στην προετοιμασία, οπότε μπορεί να είναι ένα παιχνίδι που δεν θα λείψουν τα γκολ.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η άμυνα του κανονιέρη Χάαλαντ είναι δύσκολο έργο για οποιαδήποτε άμυνα στον κόσμο και αυτή τη φορά η ομάδα του κόουτς Χάσεκ θα το διαπιστώσει. Από την άλλη πλευρά, η ανερχόμενη φόρμα του Patrik Schick και άλλων επιθετικών παικτών της τσεχικής ομάδας θα πρέπει να σημαίνει ότι οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν και γκολ. Και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν, δοκιμάστε το BetBuilder για να στοιχηματίσετε στον αγώνα.

Trust:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker