Νιου Τζέρσεϊ – Γιούτα: Γιούτα over 2.5 γκολ

GRbookmaker
14 Οκτωβρίου, 2024
12 Προβολές

Η επιλογή μας: Νιου Τζέρσεϊ – Γιούτα: Γιούτα over 2.5 γκολ

14.10.2024 19:07

Η Γιούτα αποτελεί μια πολύ ευχάριστη έκπληξη στην αρχή της νέας σεζόν. Η διάδοχος της Αριζόνα παρουσιάζεται στο ξεκίνημα της κανονικής περιόδου 2024/25 με εξαιρετικό επιθετικό χόκεϊ, χάρη στο οποίο έχει κερδίσει και τα τρία παιχνίδια που έχει δώσει και είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης μέχρι στιγμής. Μετά τα παιχνίδια με το Σικάγο, τους Islanders και τους Rangers, η ομάδα έχει πολύ υψηλό ρεκόρ 16:11.

Το κλειδί για τη Γιούτα είναι ότι η νεαρή επίθεση λειτουργεί εξαιρετικά. Ο Dylan Guenther έχει πετύχει πέντε γκολ, ο Clayton Keller έχει έξι πόντους και οι Logan Cooley και Barrett Hayton έχουν από πέντε πόντους. Ο νέος οργανισμός της NHL αναπληρώνει το γεγονός ότι ο Κόνορ Ίνγκραμ δεν κάνει και την ιδανικότερη σεζόν στο τέρμα και το ποσοστό των αποκρούσεων του είναι κάτω από 88%.

Στο επόμενο παιχνίδι η Γιούτα αντιμετωπίζει το Νιου Τζέρσεϊ, το οποίο μετά από δύο νίκες επί του Μπάφαλο και τη μετακόμιση στις ΗΠΑ, έχει χειροτερέψει λίγο αμυντικά. Οι Devils σκόραραν τέσσερις φορές κόντρα στο Τορόντο και τρεις φορές κόντρα στην Ουάσινγκτον. Αν και το Νιου Τζέρσεϊ μπορεί να είναι ευχαριστημένο από το ξεκίνημα της σεζόν, καθώς μετράει τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια, η αμυντική λειτουργία δεν είναι τόσο καλή όσο θα ήθελαν οι Devils. Και αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει πρόβλημα σε ένα παιχνίδι απέναντι στην επιθετική Γιούτα.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Γιούτα έχει πετύχει τουλάχιστον πέντε γκολ και στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Στο ματς με το Νιου Τζέρσεϊ θα είναι αρκετά πλούσιο αν σκοράρει τρεις φορές, κάτι που είναι σαφώς μέσα στις δυνατότητες της νεαρής επίθεσης.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

WAZAMBAΣτοιχηματίστε στην Wazamba με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker