Νάπολι – Φροζινόνε: Νάπολι +2.5g

GRbookmaker
14 Απριλίου, 2024
132 Προβολές

Η συμβουλή μας: Νάπολι – Φροζινόνε: Νάπολι θα δώσει +2.5g

14.04.2024 12:30

Τέσσερα γκολ σε 14 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου χάρισαν στη Νάπολι πολύτιμη νίκη με 4-2 στη Μόντσα και η ομάδα του Φραντσέσκο Καλτσόνα ξεκινάει αυτή την αγωνιστική μόλις δύο βαθμούς μακριά από την έκτη θέση. Ικανοποιημένη θα μπορούσε να είναι και η Φροζινόνε την τελευταία αγωνιστική, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την τέταρτη Μπολόνια.

Οι οπαδοί της Νάπολι στη Μόντσα προχώρησαν σε απεργία για τα πρώτα 15 λεπτά για να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους για τη φετινή πορεία της ομάδας, αλλά στο τέλος έμειναν ευχαριστημένοι. Η Νάπολι επιστρέφει τώρα στην έδρα της, όπου πρέπει να βελτιώσει το θλιβερό της ρεκόρ (6-4-5) και όπου έχασε τελευταία φορά από την Αταλάντα με 0-3.

Μετά την ισοπαλία 1-1 με τη Γένοβα, η Φροζινόνε πήρε επίσης βαθμό κόντρα στην Μπολόνια (0-0), αλλά δεν απέφυγε τον υποβιβασμό λόγω της νίκης της Εμπολι. Η Φροζινόνε διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος (61 γκολ παθητικό) και πιθανότατα θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή της. Έπειτα, στο έδαφος της σημερινής πρώτης δεκάδας, έχει χάσει και τα οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια της και έχει δεχθεί τουλάχιστον τρία γκολ στα πέντε από αυτά.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Νάπολι πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε άλλη μια ομάδα από τη νότια Ιταλία, αλλιώς θα δυσκολευτεί εξαιρετικά να προκριθεί στα κύπελλα. Ευτυχώς για τους οπαδούς των γηπεδούχων, οι “παρτενοπέι” έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής και τα επτά παιχνίδια τους απέναντι στις σημερινές τέσσερις κορυφαίες ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της νίκης με 3-1 στην πρώτη τους συνάντηση.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker