ΝΥ Ρέιντζερς-Φλόριντα: περισσότερα από 7,5 δίλεπτα πέναλτι

GRbookmaker
22 Μαΐου, 2024
13 Προβολές

Η επιλογή μας: ΝΥ Ρέιντζερς- Φλόριντα: περισσότερα από 7,5 δίλεπτα πέναλτι

23.05.2024 02:07

Ξεκινούν οι τελικοί της Ανατολικής Περιφέρειας των πλέι οφ του NHL στο εξωτερικό. Η καλύτερη ομάδα της κανονικής περιόδου (Ρέιντζερς) θα προκαλέσει στην έδρα της την ομάδα που ήταν πέρυσι στους τελικούς και οι ειδικοί θεωρούν ότι είναι σε καλύτερη θέση για ένα εξαντλητικό εκτός έδρας ταξίδι (Πάνθερς).

Είναι σίγουρο ότι θα είναι μια μακρά και εκπληκτική σειρά με πολύ αβέβαιη έκβαση. Και οι δύο ομάδες πρεσβεύουν διαφορετικό στυλ και έχουν διαφορετικούς παίκτες-κλειδιά. Για τους Rangers είναι σίγουρα ο τερματοφύλακας Igor Shestyorkin, ο αμυντικός Adam Fox και ο επιθετικός Artemi Panarin. Η Φλόριντα ξέρει πολύ καλά πόσο διαφορετική είναι, αλλά το στυλ της βασίζεται πολύ στην επίθεση και τον εκφοβισμό. Σκληροί τύποι όπως ο Sam Bennett ή ο Matthew Tkachuk σίγουρα θα προσπαθήσουν να αναστατώσουν αυτούς τους σούπερ σταρ απόψε.

Η Φλόριντα πατινάρει εξαιρετικά και έχει ένα σύστημα που βασίζεται στην πάσα και το τελείωμα των πακ στην επιθετική ζώνη. Να ξέρετε ότι όταν ο Φοξ βρίσκεται στον πάγο, οι Πάνθερς θα ρίχνουν τα πακ στη γωνία του. Ο Panarin είναι ένας μικρός, τεχνίτης επιθετικός, σίγουρα δεν είναι κάποιος που θα μπορέσει να σταθεί επανειλημμένα σε ένα σκληρό παιχνίδι.

Τι να στοιχηματίσετε

Οι Ρέιντζερς θα πρέπει να αλλάξουν λίγο την τακτική τους και να παίξουν και περισσότερο power hockey. Έχουν το σίδερο στη φωτιά για να το πετύχουν, τον rookie Matt Rempe, έναν κόφτη 2 μέτρων που μπήκε σαν τυφώνας στο πρωτάθλημα τον Μάρτιο και πάλεψε με κάθε “σκληρό” για να κάνει όνομα. Η ώρα του θα έρθει σίγουρα σε αυτή τη σειρά και πολύ πιθανόν απόψε.

Εμπιστοσύνη: 7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

WAZAMBAΣτοιχηματίστε στην Wazamba με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker