Μπόρνμουθ – Λούτον: +2.5 γκολ

GRbookmaker
12 Μαρτίου, 2024
172 Προβολές

Η δική μας επιλογή: Λούμπερτον, Λούμπερτον, Λούμπερτον, Λούμπερτον, Λούμπερτον, Λούμπερτον, Λούμπερτον, Λούμπερτον: Μπόρνμουθ – Λούτον: Γκολ: +2,5

13.03.2024 20:30

Η Μπόρνμουθ έσωσε έναν βαθμό στην έδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ (2-2) την προηγούμενη αγωνιστική χάρη στο πρώτο γκολ του Ενές Ουνάλ με τη φανέλα του συλλόγου, αλλά οι “βυσσινί” ήταν δικαιολογημένα δυσαρεστημένοι που δεν πήραν τα τρία στην αναμέτρηση με την τελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα. Θα μπορέσουν να επανορθώσουν απέναντι σε άλλη μια αντίπαλο της ζώνης του υποβιβασμού, καθώς η Λούτον, που πήρε βαθμό στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας (1-1), ταξιδεύει στο γήπεδό τους.

Οι παίκτες του Αντόνι Ιραόλα κέρδισαν για τελευταία φορά εντός έδρας στο πρωτάθλημα στις 26 Δεκεμβρίου, αλλά εξακολουθούν να έχουν αρκετό προβάδισμα για να φτάσουν στη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο, η αποσόβηση ενός μειονεκτήματος δύο τερμάτων στο τελευταίο 20λεπτο μπορεί πλέον να αποτελέσει εφαλτήριο για καλύτερες εμφανίσεις και ίσως ακόμη περισσότερα γκολ. Η Μπόρνμουθ έχει σκοράρει μόνο 14 φορές στην έδρα της σε 13 παιχνίδια.

Η Λούτον έχει σκοράρει εκτός έδρας σε έξι σερί παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τα τέσσερα τελευταία (0-2-2). Το πρόβλημα είναι κυρίως η τρύπια άμυνα, η οποία έχει ήδη δεχτεί 30 γκολ στο γήπεδο της αντιπάλου (σκορ 17:30), εννέα από αυτά στα τρία τελευταία τέτοια παιχνίδια. Συνολικά, η Λούτον δεν έχει κερδίσει σε έξι σερί αναμετρήσεις πρωταθλήματος και η σωτηρία της περιπλέκεται.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η 17η αγωνιστική μπορεί να είναι πλούσια σε γκολ. Η Μπόρνμουθ πήρε τα πάνω της στο τέλος του τελευταίου εντός έδρας αγώνα της, κερδίζοντας την Μπέρνλι (2-0) μια εβδομάδα νωρίτερα. Η Λούτον έχει δεχθεί στη συνέχεια 14 γκολ στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της εμφανίσεις, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

WAZAMBAΣτοιχηματίστε στην Wazamba με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker